Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Prefabrik evde yaşanır mı?

Prefabrik ev değil de özel bir huzurevinde kalınır mı acaba bende bunu merak ediyorum ne kadar oldu ki fiyatları ?

onu bende merak ediyorum
ancak tuvaleti banyosu özel tek kişilik huzur evleri malesef çok çok pahalı

veya bir otelden omur boyu otel kiralamak

Dükkandan bozma 1+0 evler var uygun fiyatlı onlarda düşünülebilir .

84 m2 prefabrik ev 415.000 tl.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Prefabrik ev fiyatına dahil edilmeyen dikkat edilmesi gereken ekstra maliyetler; Prefabrik Ev Yapı Ruhsatı Maliyeti: 2024 yılı bedellerine göre ortalama 100 m² prefabrik ev ruhsat harcamaları 30.000 ila 40.000₺ civarında

-----------------------------------------------------------------------------------------
Prefabrik ev için belediyeden izin alınır mı?

Prefabrik Evler hakkında en çok tarafımıza doğrultulan sorular arasında yer alan Prefabrik Evlere İmar İzni Verilir mi ? sorusu yer almaktadır. Sorumuzun cevabı "EVET", prefabrik yapılara da tıpkı betonarme yapılarda olduğu gibi, imar alınabilir.

Gerekli şartları karşılayan kişiler, devlet tarafından belirlenen miktar ile prefabrik ev sahibi olabilirler. Prefabrik ev desteği 2024 yılında 300.000 TL’dir.

Konuyu buradan okuyabilirsiniz.

@GRAHAM BELL,

Orası öyle artık tsunami, sel ve hortum olmaya başladı. Doğanın dengesini bozduk geçen bir sel oldu pimapen camın lastiği kalkmış evi su bastı. Sabah sabah paspas ve havlu ile suya daldım. İki kova su boşalttım. Öyle bir yağmur görmedim bu yaşıma kadar sanki biri hortum ile cama su tutuyor.
Bodrum marina alanında karı koca evli çiftler küçük yatlarini maraniya halat ile bağlıyor yani fırtına olunca yatta riskli ama öyle çok evli çiftler var. Hepsi Küçük yatlarında yaşıyor.

Engellilere prefabrik ev için devlet desteği varmış galiba.

vuhuvv varmı gerçekten ilk kez duyuyorum
detayları bilen varmı
koşullar şartlar vs

Arsam olsa bir dakika bile düşünmeden prefabrik ya da tiny house alırdım. Aç gözlü ev sahipleriyle uğraşacağıma bu tür evlerin küçük dertleriyle uğraşırım daha iyi. Ah işte bir arsa alabilsem :(

İnternette arastirinca çıkıyor engellilere indirim var ama bazı şartları var maddi durumu olmayanlar için mesela.

Arkadaslar.ben bu işlerle.uğraşıyorum 1 senedir.köye.ev.yaptıralım.dedim.başladık yerimiz kocaeli.kandira

Bir.fimayla.anahtar.teslim.anlasirsaniz metrekare.fiyatı prefabrik.için 11 000 beton için 20 000.gibi.dusunun

Ruhsat.işleri.ve.resmi.işler.su.an 500.bin
Temel.300.bin

konteyner sıcak.ve.soğukta.yalitim olarak bernat.rv.yapana kadar.idarelik.koyduk.kullanamyoruz.

Tavsiye.etmem

Üst Alt