Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri %45 organik olmayan psikoz yazıldı, heyette bu oran onaylanır mı?

Bana 1 yıl demişlerdi ondan sonra tekrardan engelli raporu için başvurman gerekiyor hastaneye muayeneden sonra heyete girceksin

Nasıl yani Benmi sorucam hocam nekadar tedavi olmam gerekiyor rapor için mi demem lazım diye saçma değilmi doktor bi 5 8 sene derse ne olacak gıcık gidecek belki sana mesela 6ay veya 1yıl tedavi gör kendi isteğinle heyete gir ölede olur dimi

Kardeşim 2014 de heyete gittiğinde evvelinde tedavi görüyor muydunuz? Görüyorsanız ne kader zamandır ? ve heyete gittiğiniz zaman ilaç rapor vs götürdünüz mü?

psikiyatri tanı konması yetmiyor . Bir süre tedavi görmelisiniz . Daha sonra sizi değerlendirirler .

Artı_Noksan
Dostum hayır görmüyordum yarım yamalak tedavi gördüm hep ilaç olsun saftirik yaptı uyku getirdi bıraktım ilacı. Seni değerlendirirler diyorsun nerden biliyosun belki yıllarca ilaca balıcak seni sonucta eczacılarla anlaşmalı onlar o değilde 6 ayy tedavi görüp heyete girsek ilaç raporları tanıyı göstersek yetmezmi kendi isteğimizle girsek olmazmı çünkü her doktor aynı olmayabilir sana hayır yıllarca ilaç görcen derse kafam atar kavgaya ederim sinirliyim 6ay 1yıl sora kendin gir olur deme öyle. Cevap bekliyorum senden allah için

Egosum397
Ayrıca 6 ayda bir psikiyatri tedavisi uygundur dendi ya oran verilebilmesi için sanırım o rapor düşmüştür deme yeniden mi tedavi olup onuda sorarım heyet bölümüne

Anladığım sizin 6 ay kadar tedavi görüp tanıyı tam koyabilmeleri . Sizin dediğiniz hastalıktan arkadaşlarımız var 3,4 kez hastane yatışı olan . Kardeşim bu işler böyle . Tedavi olmanızı öneririm . Bir süre sonra verirler rapor .

Kaç ayda koyuyor doktor tanıyı kardeşim devlet hastanesi polikliniğinde her ay girer çıkarım. Kardeşim son bişey daha troid bozuk benim kulakta sıkıntı var parmağım biri yamuk onlar için de mi görüneyim acaba

3 4 tane hastanede yatan arkadaşların rapor aldı sanırım nasıldı acaba durumları ağırmıydı ki yazmasını konuşmasını bilen insan mı çarşıda evinin yolunu bulan kimi kendini bilmez ondan sordum

adanalı01
Benim organik olmayan psikotik bozuklu risperdal consta 50 mg kullanıyorum şuan daha önce risperdal 3 mg rexapin falan kullandim

Mcan96 organik olmayan psikozun yeni yönetmelige göre 100de40olduguna cok eminim bilginiz olsun eger raporunuz maliye saglık kuruluna girerse düşer cünki bu kurul yanlış oranları düzeltiyor bilginize muhtemelen doktor eski yönetmelige göre bakıp yanlış oran verdi not bu siteden 2019 şubat yönetmeliğini indirirseniz gözlerinizle görürsünüz genede doktora bir şey demeyin

tb2nhf
Maliye saglik kurulu ne oluyor? Benim derdim e kpss ye başvurmak raporla bir sıkıntı çıkarmı acaba ?

Organik olmayan psikoz veyahut atipik psikoz şizofrenimidir?

Mcan96

Bende xanax1mg ve olanzapin rapit20mg kullaniyorum daha once hastanede yattin mi kardes

adanalı01

Allaha şükür erken teşhisten dolayı hastanede yatacak bir durumum olması sadece 1 günümü acil de geçirmiştim psikotik alevlenmeden dolayi

Allaha şükür erken teşhisten dolayı hastanede yatacak bir durumum olması sadece 1 günümü acil de geçirmiştim psikotik alevlenmeden dolayi
O nasıl bişe ya nasıl bişiler oluyo mesela

Benim organik olmayan psikotik bozuklu risperdal consta 50 mg kullanıyorum şuan daha önce risperdal 3 mg rexapin falan kullandim
Iyide o ilaçlar ne faydası var sana daha da hasta etmesin seni o rexapin mi risperdal mıdı kafa dönmesi yapmıyo mudıu o ilaç benmi öle hatırlıyorım yarım at yarım tam atmayın Abi kafa çalıstırın az

Ya biraz kafayı çalıstırın Abi heyete giriyoken bazıları neden psikiyatriden alıyo sadece raporu cevap verin. yahu kbb var nöroloji, enfokri,ortapedi olsun göz bunlara girin oran artar neden sadece psikiyatri den giriyolar anlamadım
Ben çalışmak istemiyorum hastayım ben benim yatarak para kazanmam lazım

Hoca sen nasıl şizofrensin ya yazmayı biliyosun şizofren böle laflar etmeyi biliyormu acaba bende ne var merak ediyorum bu forumda yazmıstım dökdürdüm bak bakalım nevar bende şizofren miyim acaba bazen arkadaşlarımın yakın olan ama saftirik saftirik mesaj atarım gülerim deli gibi iki üç arkadaş kaybettim böle ben birkez babamın meyve sıyuna turşı suyu katmıştım nevar acaba bende

Üst Alt