Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastaları istemediği halde hastaneye yatırılabilir mi?

kardeş başka hastaneyi dene burası türkiye muz cumhuriyeti burası her an herşey olabilir samsunda akıl hastanesi var biliyorum türkiyede belli yerlerde var zaten akıl hastanesi ben adanada yattım polisler zorla götürdü ilaçlarımı bırakmıştım hasta oldum hasta bakıcılar çok şerefsiz bazı hastalara tokat atıyorlardı fırçayla banyo yapıyorlardı toplu olarak banyoya sokuyolardı çırılcıplak çok boktan bi yer akıl hastaneleri devlet düzeltmedi gitti hastaneleri doktorlarda şerefsiz düşmeyeceksin düşenin dostu olmaz aç kurt gibi hasta bekliyorlar akıl hastanesine düşersen vay haline hasta olmayacaksın

doğru dıyor paranoya . kötü koşullara maruz kalırken ulasım hakkı verılmezken engellımıyız sağlammıyız tam ortasında bir yerde yasıyoruz. örneğin ayak kısalığı problemlı kişiyi aynı banyolara doldurup yıkamıyolar

normal bi devlet hastanesine git psikiyatri var akıl hastanesinden uzak dur

furkan-)

Karseşim rahatsızlığın en iyi ihtimalle psikotik depresyon, şizofren veya şizofreninin herhangi bir türüde olabilir, doktor seni hastaneye yatıramadan bu teşhisi koyamaz.Ben profösefe muayne oldum o bile 4 seans sonunda hastaneye yatırdı bi süre gözlemlemeleri gerekiyor aksi halde sadece senin söylediklerinle teşhis konulması çok zor.Doktor hastalığını öğrenmek istiyor.Belkide hastaneye yatırdıktan sonra ekt yapacaklar ve bu tedaviden sonuç alacaklar belki yoğun bi terapi yapacaklar belki kontrol altında daha yüksek dozajta ilaç verecekler yani psikaytirinin teşhisinde malesef bu yatış gerekli bende hiç haz etmiyorum ama malesef bu şekilde olması gerekiyor.Sen sürekli doktor değiştirerek çok büyük yanlış yapıyon ayrıca ilaçlarıda öyle kafana göre bırakamazsın bi gün içme ebenin örekisini tersden görürsün benim ilaçlarım bitti arayafa bayram girdi içimden resmen şeytan ve zebani tarzı birşey çıktı öle kafana görede ilaç bırakamazsın beden sana abi tavsiyesi

ekt

Elektrokonvülslf Tedavi (EKT) belli psikiyatrik rahatsızlıklar İçin güvenli ve etkili bir tıbbi tedavidir. EKT tedavisine aynı zamanda "beyine elektrik uyarımı", "elektroşok tedavisi" veya "şok tedavisi" de denilmektedir.

hayır kardeş
bazı hastalık çeşitlerinin ilerleyen dönemlerinde kullanılıyor

Bipolar veya psikotik belirtili majör depresyon tedavisinde kullanılıyor.En son çare bu bununlads hasta iflah olmazsa cedrina'nın dozajı 500mg kadar çıkabiliyor.Ben şu an 300mg cedrina kullanıyorum 150 mg sulinex ayrıca olfrex kullanıyorum

furkan-)

geçmiş olsun dostum ucuz kurtulmuşsun.benide zorla 15 gün yatırdılar.ama yanımda tabanca bıçak çakı vb. olsaydı ben biliyordum yapacağımı.eğer ortaçağda yaşasaydık kimse bizi zorla bir yerde tutamazdı.daha doğrusu buna hakları vardı ama kılıçla savaşıldığı için karşı çıkıp karşındakilere bodoslama dalma ve galip gelirsen çekip gitme şansın vardı.ama şimdi kılıç mı kaldı? adam tabancayı tüfeği çıkarıyor tak vurup tereyağından kıl çeker gibi işi hallediyor.

eğer sen ben ortaçağda yaşasaydık insanlar yanında kılıçla gezdiğinden bizi yatıracakları sırada kılıçlarımızı çekip yatırmaya gelen doktorlarla güvenlikle polisle kılıçla mücadele edip galip gelerek özgür kalma hakkımız vardı.filmlerde özellikle game of thrones ta bu tip durumlara sıkça rastlamışsındır.allah barutu bulanı cehennemden hiç çıkarmasın.sakın beni deli sanma.ben akıl hastanesinin psikiyatri bölümünde yatmıştım.anneme evde amerikaya taşınmamız için çok baskı uyguluyordum.oda beni zorla hastaneye götürdü hastanedede başhekim annemin tanıdığı olduğu için başhekim yatırdı.

bazen şöyle düşünüp keşke ortaçağda yaşasaydım diye feryat ediyorum.ama söylediklerim doğru değil mi?

Üst Alt