Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikiyatri hastalığınızın bir gün tümüyle iyileşeceğini düşünüyor musunuz?
@Tyler D., gerçekten bilmiyorum. Ne mahallede ne kampüste arkadaşım var. Hep tek tabancayım. Konuşmak istesem konuşuyorum ama hiç konuşmayı tercih etmiyorum.
@Staytuned, ben onun eşdeğeri olan rexapinin 20mg ı na kadar çıktım ama akatizi den dolayı şu an 15mg kullanıyorum. Sabah kalktığımda ruh gibi oluyorum.
Doktor kontrolü dışında birsen yapmamak lazım kafamıza göre karar vermezsek daha iyi ben 7 8 sene yaptım bunu hayatımda bir adım ileri gidemedim ilaçlar hastalık kontrolünü düzeltiyor duzelttikten sonra hayatınızda düzeliyor mecburen o yüzden benim size tavsiyem doktorla konuşun gerekiyorsa ısrar edin anlasın tek başınıza vereceğiniz karar olmadığını bilin istedim sizde zaman kaybetmeyin.
Adana Kurttepe yeni adıyla Ekrem tok ruhve sinir hastalıkları hastahanesi tedavi değil ihmal,işkence ve deneysel tedavilerin uygulandığı bir yerdir.Ağır insa...
@Şamil676767, Gökten zembille inmiyor ilaçlı halinle ilaçsız halini kıyasla arkana yaslan sonra deki sanırım düzelmeye başlıyor bazı şeyler, ilaç hayat kontrolünü düzeltirken hayatının kontrolünü ele alman gerekiyor zaten herhangi bir işe girip çalışmadıkça hiç birsey düzelmiyor bende çalışmıyorum ama calisabilcegim iş arıyorum düzenli iş hayatı olmadıkça bireylerin düzeleceğine inanmıyorum açıkçası.