Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastanesinde yatma isteği olan var mı?

Tyler D.

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
54
Hastalardan korkum olmasa hastanede yatmak istiyorum. Hastanede kaldığım sürede güzel anılarım var ve evde çok sıkılıyorum bunalıyorum. Değişiklik iyi gelebilir. Psikiyatri kliniğini özleyen var mı başka ?

Hastalardan mı korkuyorsun ? Yoksa sokaklarda gezen sivil kişilerden mi ?

Sürekli evdeysen sıkılman normal. Hastane yatışı sana iyi gelebilir. Yeni arkadaşlar edinirsin

Son düzenleme:
@Descartes,

Evet sürekli evdeyim aslında evet dışardaki sivil kişilerden de korkuyorum o yüzden evden dışarıya çıkmıyorum. Bu korkunun kafamda büyütme nedeniyle kaynaklandığını da biliyorum çünkü insanlar korkulacak varlıklar değiller. İyi olmanıza sevindim. Siz neler yapıyosunuz gün boyu ?

ben daha çok hasta oldum teyzem yaşında kadın odama gelip duruyordu en son seni seviyorum demişti

Ben de 3 kez yattım. Hastanedeyken bi an önce çıkmak istiyodum hastaneden çıkınca da hastaneyi özlüyorum 😅 İş yok güç yok yemeğin önünde hazır

@Tyler D.,

YIKILAN HASTANELER HAKKINDA YORUM YAPMAYALIM LÜTFEN.
(ŞAKA ŞAKA hah hah ha ha)

KARDEŞİM AYNI DUYGULARI BENDE YAŞADIM. 2011 yılında BAKİRKÖY RUH VE SİNİR HAST. HASTANESİNDE tam tamına 35 gün yatışım olmuştudu. Bundan dolayı büyük zevk almıştım. Daha fazlada orada yatmak isterdim ama beni ziyarete gelen akrabalarımdan rahatsız olduğum için taburcu olmuştumdu.

Çoğunlukla sigara konusunda kolaylık sağlanıyor.

Hacettepe de yatış olunca
@Tyler D.,
bakırköy hastanesi tv filmlerinde ki gibi mi ?

Neden hastaneye yatırmadılarını doktora sorucam merak ettim. 2023 yılından bahsediyorum. Bütün dünyanın beni tanıdığını sanıyordum, televizyonda 7/24 benden bahsettiklerini sanıyordum.

halüsinasyon mu görüyorsunuz ben tv de şarkı söylüyorum ilimden konuşuyorum
@Pickle

Osmangazi tıp fakültesi'nde Satranç bezinin üstüne çay döken üniversiteli genç yüzüme yumruk atmıştı.

Osmangazi tıp Fakültesi'nde 2 kere yattım. Masa tenisi vardı.
Yanlış hatırlamıyorsam langırtta vardı.
Tıp öğrencileri ile satranç oynuyorduk.
İsteyenler için el beceri hocası vardı.
Yürüyüş bandı ve kondisyon bisikleti vardı.
Tv vardı.
Pazartesi günü doçent gelir hastaların hertürlü sorusuna cevap verirdi.
Ondan önce tef ile hastalar ve öğrenciler dans ederdi. Ben çekindiğim için katılmazdım.
Küçük ev diye bir yer vardı topluca isteyenler oraya gider,orda tıp ögrencileri mangal kola hazırlar biz yerdik.
Sinema odası vardı. Çoğunluğun seçtiği filmi orda izlerdik.

@Üzümlükekim,

O ZAMAN ÇOK ŞEY KAÇIRMIŞSIN HADİ dedi Aydın.

@Tyler D.,

Bildiğin gibi değil orası.
Olur olur dediğin gibi ama 14 yıl olmuş ben taburcu olalı. Çok şey değişmiştir bence orada.

@Tyler D., merhaba,manide 35 gundeyim.pazartesi Dr randevum var, herşeyi söyleyecem bu sefer saklamayacagim.son 10 gündür hastaneye yatsam mi diye düşünüyorum.aynen değişiklik olsun diye,eğlenceli oluyor aslında hele Bakırköy Mazhar Osman :)

@Ahmet T, çok güldüm.bende seni seviyorum deseydin 🤣

@Tyler D., acayip eğlenceli mesala karşı binada beni izleyen bir casus var,deli gibi okuyorum ARGE yapıyorum tam bir bilgeyim.cok zekiyim beynim citf cekirdekli çalışıyor.uyku bozuklugum var,hep enerji doluyum.ve sürekli beni takip eden birileri var.boyle eğlenceli

Yanlış kişiye cvp vermiş olabilirim , olsun yine de okuyun

Üst Alt