Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Tyler D., ben artık kendimle barıştım.maniden sonra majör depresyon yaşayacağım ozamana kadar kendimle barisigim.depresyona girince herşeyden nefret edicem.o yüzden barış kelimesiyle aram iyi şu aralar.
Ben majör depresyona girmiştim. Bi üniversitenin gündüz hastanesi bölümünde tedavi olmuştum.. yatılı değil ama tüm.günü orada geçiriyorsun.sonra hastalardan biri bana ağır bir küfür etmişti ben de onla kavga etmiştim. O yüzden beni taburcu ettiler. Ya da çıkardılar tam bilmiyorum ) Sonra hastalığım ilerledi ve bipolara dönüştü.
Aslında bende hastaneye yatmak istiyorum evet eğlenceli oluyor. Bir sürü insan larla karşılaşıyorsun tanışıyorsun. Keşke bayan ve erkek ler aynı karta kalsalar
@Ahmet T, halüsinasyon değil ama gerçeklikten kopma hali vardı. Televizyonda ne söyleseler benim hakkımda konuşuyorlar gibi gelirdi. Ben deccaldim İsa beni öldürmüştü. O yüzden bütün dünya beni tanıyordu.
@osmangazi, benimle konuşan Freud mu bilmiyorum.bak bugünde kafam çok karışık, Largactil içiyordum yüksek doz,6 gündür içmiyorum.bugun başladı yine sesler..