Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastanesinde yatma isteği olan var mı?

@çılgın bipolar,
Bazen diyorum ya gerçekten deliysem ya düşündüğüm şeyler yalansa diye. 8 senedir hastalığımı tam kabullenemedim

@Tyler D., ben artık kendimle barıştım.maniden sonra majör depresyon yaşayacağım ozamana kadar kendimle barisigim.depresyona girince herşeyden nefret edicem.o yüzden barış kelimesiyle aram iyi şu aralar.

@Tyler D., ben gerçekten deliyim, o konuda şüphem yok artık.

@Tyler D., depresyon olmasa güzel aslında mani falan..iyileşme olmayacak hiç,bununla yaşamayı ogrenmek lazım.

@Tyler D., çok hezeyanim var. İlaçlarımı da şu aralar içmek istemiyorum.daha doğrusu eksik içiyorum.maninin dozu artsın istiyorum.

Ben majör depresyona girmiştim. Bi üniversitenin gündüz hastanesi bölümünde tedavi olmuştum.. yatılı değil ama tüm.günü orada geçiriyorsun.sonra hastalardan biri bana ağır bir küfür etmişti ben de onla kavga etmiştim. O yüzden beni taburcu ettiler. Ya da çıkardılar tam bilmiyorum :)) Sonra hastalığım ilerledi ve bipolara dönüştü.

Evde çok sıkıldım dışarıda çıkmıyorum sosyalleşme yerim benim hastane :)

@Chucky859, bence sen hep bipolardin. Çünkü bipolar 1 ilk majör depresyon ile başlıyor.

@Chucky859, majör depresyon nün taaaa çok kötü küfür ettim.nefret ediyorum depresyon benim için ölüm gibi

Aslında bende hastaneye yatmak istiyorum evet eğlenceli oluyor. Bir sürü insan larla karşılaşıyorsun tanışıyorsun. Keşke bayan ve erkek ler aynı karta kalsalar

@Psikoterapi, teşhis neydi?

@Ahmet T, halüsinasyon değil ama gerçeklikten kopma hali vardı. Televizyonda ne söyleseler benim hakkımda konuşuyorlar gibi gelirdi. Ben deccaldim İsa beni öldürmüştü. O yüzden bütün dünya beni tanıyordu.

@osmangazi, hastane mi tatil köyü mü 😜

@çılgın bipolar, ben bazen o atak dönemlerini anıyorum. Korkunçtu ama bütün dünya dertlerinden sıyrılmıştım. Sıra dışı dertlerim vardı.

@Pickle, şimdi ben o moddayim 🤣 hayat mucize gibi miss

@osmangazi, haha söylediğini yanlış anladım.ben 5 ay önce Hamidiye etfalde yattım . Ortalığı birbirine kattım,masaları sandalyeleri dağıttım,küfürler ettim,kaçmaya çalıştım.sonuc kocaman iğne ve yumuşak odada kayış cezası.

Son düzenleme:
:cool: Bakırköy K2 blokta bugüne kadar 7 DEFA yatışım oldu.

Burayı merak edenlere pek tavsiye etmem.

@çılgın bipolar, :) Acaba bu forumda benden kıdemli var mıdır ? Toplamda 13 yatışım oldu.

@Ahmet T, Aferdesin b.k gibi geldi Sabah 6.30'da kaldırıp odaları kilitliyorlar Yatağa hasret kalıyorsun.

Bütün gün kapalı koridorda mal gibi dolaşıyorsun. Zaman geçmek bilmiyor.

Bir de her akşam zorla "NAL" iğnesi yapıyorlar. Bu, hasta haklarına aykırı bir uygulama Çok pis yakıyor.

dışarı çıkma diye birşey var mı ? ben hacettepe de yatarken yatış olduğunda hemen kapıyı kilitlediler
@Descartes

@Ahmet T, haklısın Bakırköy'de zorlanmistim.aglama krizine girmiştim.zordu,çok zor...

@osmangazi, benimle konuşan Freud mu bilmiyorum.bak bugünde kafam çok karışık, Largactil içiyordum yüksek doz,6 gündür içmiyorum.bugun başladı yine sesler..

@Descartes, İstanbul maalesef

İstanbul'daysan ve yatmak istiyorsan """Çapa tıp fakültesini""" tavsiye ederim.

Fiziki şartları çok güzel. Kapalı servisin içinde kartlı ankesör telefon var. İstediğin zaman yakınını arayabiliyorsun

Orada Prof.Alp Üçok isminde bir hocamız vardı Clonex verip hayatımı kurtardı. 1-2 ay önce emekli olmuş.

@çılgın bipolar,

Üst Alt