Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikiyatri hastası olup özel bakım evinde kalan var mı?
Darülaceze gibi kurumlar sanırım dediğine denk geliyor.Orada baya kötü hastalar kalıyor.Akıl hastahanesinden engelli olanları bu tip merkezlere gönderebiliyorlar.
hastane de yatarken devletin bakımevinde kalan 2 kişi ile tanıştım. 2 si de hastane ortamının bakımevinden daha iyi olduğunu söylediler. hatta 70 küsür yaşındaki oda arkadaşımı psikiyatr doktoru taburcu etmişti adam hüngür hüngür ağladı beni bakımevine yollamayın diye.o yaşlı amca biraz detay anlattı ama her yerin öyle olmasını ummadığım için söylemeyeceğim kurum karalama olmasın diye. ama anlatıkları rezalet şeylerdi. özeli nasıl olur bilmem
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM, 70 küsür yaşında yüzde 80 paranoid şizofreni raporlu bir amcaydı. hatta hastane anılarımda bu amcayı da anlatmıştım. ablası ve kardeşleri varmış ama bakmıyorlar sigarasını ve harçlığını eksik etmiyorlardı ama fiziken bakmak istemedikleri için bakımevine yatırmışlar
Bende 80 ağır özürlüyüm dereceler önemli değil paranoid tip şizoyum bende şizofreniyi seviyorum iyiki şizoyum hayatta kimseye güvenmem ailem yok insanlar benden uzak olsun hayatımı kazanıyorum 4 katlı evim var memurum Allah kimseyi oraya düşürmesin