Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilacı kullanıyorum. Hangi oranda rapor verilir?

Bana sorarsan senin için %40 ve üstü alman çok zor.
Malesef olacağını sanmam.
(BENİM BİLE 11 YILLIK SÜREKLİ tedavime rağmen 2 YIL SÜRELİ RAPOR vermeleri akla aykırı iken)

15 kulağıma veriliyor 25 eksik kalıyor öyle de mi alamam ve kurulda neye göre oran veriliyor

6 ayda oran veriliyormuş tedavinin neticesine göre 25 felan verilir int de öyle yazıyor abi

YOK
Balthazard Cetveli ne göre 40 dan düşük olacaktır.
Sen balthazard Cetveliyle hesaplayacaksın.

Sadece psikiyatriden 20 ile 30 arasında olur diye tahmin ediyorum ben.

BUNUN AŞAĞISIDA OLMA İHTİMALİ DÜŞÜK GİBİ.

Sadece psikiyatriden 30 çıkarsa eğer kulaktanda 15 olursa ikisinin BALTHAZARD CETVELİ ne göre yırtarsın.
"40 BUÇUK OLUR ÇÜNKÜ"

ayDÜNYAvazo

Bende öyle tahmin ediyorum abi inşallah umduğumuz gibi olur çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

alieren43 lustral 50 mg önüne gelene yazılan antidepresan bir ilaç ve tedavine yeni başlanmış psikiyastriden oran alman imkansıza yakın.

Yok onu kullanmıyorum abi o gittiğim ilk ay verildi secita 20 mg birde uyku hapı kullanıyorum Şuan

E nabızda muayene tanısı yazıyor gittim eczaneye sordum tanı ne dir diye karışık anksiyete ve depresif bozukluk dedi

Anksiyete den 25 verebilir yetiyor mu ?

Kulağıma 15 veriliyor aydünyavazo abinin dediği gibi inşallah olur zor durumdayım yaşım 20 kulağım yüzünden ne okuyabildim nede işe girebildim bir sürü okul kazandım hep sağlıktan dolayı elendim doktor diğer kulağını seviyorsan fabrikada bile çalışma diyor

/20 verildi anksiyete kısmen düzelir dendi ama ben doktora ilaçlardan fayda görmediğimi kulağımın tedavisi olmadığını bu sebeble iş bulamadığımı söyledim kulağım geri gelmicek ama yine de 20 verip tedavi küsmen düzelir yazmış böyle yine arada kalıyorum toplam 31.2 engel verildi ilerleyen tipte işitme kaybım var ne yapmam lazım ?

ayDÜNYAvazo
halen çalışabiliyor musun bu benim en büyük hayalim çalışmak istiyorum ama hastayım

Üst Alt