rahatsızlıklarım çocukluktan bu yana travmadan çok sinirlenince elim ayağım titriyor rahatlamak için saçı başı yolup eğğ beeğ yapıp rahatlıom bazen içten gelen bi huy var gıcıklanma gibi gıdıklayıcı ne olduğunu bilmiyorum eğğ beğ yaptırıyor aslında normal biriyim ama hastalık içerde kendi kendine konusuom cevap veriom karşımda biri varmış gibi takıntı dürtü var prize dönen yere sıcak yere el değdirip çekme yıllardır kolumdaki kılları emip kokluyorum kalabalık ortamı sevmem genelde yanlız olmayı bunlar var ne var bende bilmiyorum iş hayatında askerlikte okulda zaman zaman zorluklar da oldu askerli Zor yaptım asıl sorum korkularım şu şeker ve tiroid hapı kullanıyorum glifor ve euthyrox ve psikiyatri ilaçları yorgunluk,halsizlik yapıyor diyor buradkiler uyku hali bitkin bu yüzden yıllardır gitmiyorum psikiyatri ilaçları Zarar verir diye yan etkileri çünkü yan etki yaparsa işe girdiğim de işten atarlar diye idare ediyorum bu şekilde ama bazen zorluyor hastalık beni takıntılar heleki
arkadaşlara garip sesler atıyorum sesli gaz sesi acayip seslenme abuk subuk video yüz ifadesi bazıları gitti benden yakın arkadaşlarım duruyor öyle araç felan süremiom orta hafif belirti var iyiyim yani ama sürekli hastalık var böle ama ne olduğunu bilmiyorum psikiyatri ilaçları yorgunluk bitkinlik uyku sersemlik kilo bu yüzden gerek yok diyorum daha kötü olmamak için
arkadaşlara garip sesler atıyorum sesli gaz sesi acayip seslenme abuk subuk video yüz ifadesi bazıları gitti benden yakın arkadaşlarım duruyor öyle araç felan süremiom orta hafif belirti var iyiyim yani ama sürekli hastalık var böle ama ne olduğunu bilmiyorum psikiyatri ilaçları yorgunluk bitkinlik uyku sersemlik kilo bu yüzden gerek yok diyorum daha kötü olmamak için