Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçlarının yaptığı jinekomasti hakkında..?

Benim küçükken de memelerim büyüktü. En son dahiliye doktoru hormonlarıma baktı ve hormonlara alakalı değil bünyeyle alakalı dedi. Ne demek şimdi bu travesti miyim ben?

@erbin,

Fluanxol yüksek doz iğne

İlacı bıraksam düzelir mi diye merak ediyorum
Dopamin yüksekse prolaktin düşük,
Dopamin düşükse prolaktin yüksek.
Terazi gibi bişeymiş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şizofreni Hastasıyım. Günde 4 adet Meresa Fort adlı ilacı kullanıyorum. Meresa Fort adlı ilaç bana iyi geliyor. Meresa Fort bana yan etki olarak meme sarkması yaptı. Meresa Fort meme sarkması dışında başka yan etki bana yapmadı.

Daha ne yapmasını bekliyosun
Maf etmiş bundan dahası travesti olmak

Bipolar bozukluktan şizoaffektif bozukluk teşhisi olarak değişirken geçmeyen psikotik sorunlardan dolayı doktorum solian 400mg a başlattı. Bana sanki mememde büyüme varmış gibi hissettirdi. 2 hafta sonra kanımda karaciğer değerlerim yüksek çıktığı için dahiliye uzmanına kontrole gideceğim. Gitmişken prolaktin hormonuna da bakılmasını ricada bulunacağım.
Sizce yaşadıklarım ilaca bağlı şekilde normal mi? Yoksa ben mi fazla kuruntu yapıyorum?

@Operadaki Hayalet,
ben rexapin 30mg, cedrina 600mg, depakin 1000mg, solian 400mg, xeplion 150mg kullanıyorum. Bu ilaçlar şizoaffektif için. Daha hiperlipidemi, gut, insülin direnci içinde hap kullanıyorum. Şunu biliyorum ki eğer ben ölürsem ilaç şirketleri iflasa sürüklenir :)

Geçmiş olsun,ben ameliyatını oldum pişmanım tam olarak iyileşmedi ameliyat yaraları,bir müddet sonra da iktidarsızlık başladı,ereksiyon adına hiçbir şey hissetmiyorum son 8 yıldır.

@anonymous Rexapin in maksimum dozu 20 değil miydi?

@Probiotic, devlet hastanesinde bir psikiyatri uzmanıda şaşırdı. Neden 30mg kullanıyorsun? Sigara veya madde mi kullandın öncesinde? dedi. Ama işte benim vücudum çok dirençli. Çok hızlı atağa giriyorum hızlı çıkıyorum. Ayarım yok.

Al benden de o kadar.Hormonal değil galiba sesim kalın sakallarım çıkıyor.Zayıfladığımda da geçmiyordu tam anlamıyla.Bir de egzersizle,fitnessle en zor eriyen bölgeymiş.İlaç kullanmadan önce de vardı bende.

Üst Alt