Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçlarının yol açtığı aşırı yorgunluk ve isteksizliğin çözümü var mı?

Modiwake ; ilaçlardan veya psikolojiden kaynaklı "sürekli yatma &uyuma" isteğinin azalmasına yardımcı olur.

perseküsyon

Güzel ilaçmış bugün doktorda sordu. Uyku halinde misin? Diye
Garip bir şekilde xeplion uykusuzluk yapıyor. Vardiyadan gelirde gündüz uyumazsınız yorgunluk olurya o şekilde yorgunluk yapıyor.

Sürekli yatar pozisyondasınız yorgunluktan ama uyuyamıyorsunuz yada uyusanızda dinç olmuyorsunuz.

Psikiyatrik ilaç yan etkisi

İyi günler psikiyatrik ilaç kullanıyorum bu ilaçlar cinsel yanetki üretir mi? 30 kilo kadar kilo aldım bu da olumsuz etkiler mi?

Bazı ilaçlar cinselliği öldürebiliyor. Aşırı kilo artımında penis kökü de yağlanıyor ve penis sanki kısalmış gibi durabiliyor.

Hala bir çözüm bulmuş degilim yan etkiler için yerimden kımıldayamıyorum. Bu durumda nasıl çalışacağım. Hayatımı idame edeceğim. Bilmiyorum.

Sanırım ilaçları belli bir süre kullandıktan sonra değiştireceğim ya da bırakacağım. Tekrar atak geçirmemek için dua edeceğim.

Böyle bir yorgunluk olamaz.

Üst Alt