Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden engelli raporu olanların iş edinme sorunu!?

Mustafa788

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
267
merhabalar ülkemizee özel şirketler engelli kadrosunda çoğu pskiytrik engelli bireyleri tercih etmiyor bunu değiştirmek adına düzenlenen pskikiytrik engelli raporlar açıklama kısmıma kişide sahip olunan şikayet yerine iş hayatında çözüm sunabilecek olumlu özelliklerini belirtseler sizce daha iyi olmazmı sizce bu olumlu olumsuz nasıl sonuçlar doğurur devlet tarafındn da kabul edilebilir bir hal alsa veya kabul edilir

Yüzlerce iş başvurum oldu. Engelli raporum psikiyatri olduğunu görünce vazgeçiyorlar. Özel sektör istediğini alır, istemediğini almaz, serbest piyasa sonuçta, bir yaptırımı yok.

Psikiyatrik bir hastanın olumlu özelliklerini söylemenin bir etkisinin olacağını düşünmüyorum. Onun yerine devletin bu teşhisteki kişiler için işverene olumlu "maddi" katkıları/imtiyazları olursa (şuan var mı bilmiyorum) bir ihtimal işveren olumlu bakabilir.

şansa bak engelli olunca daha rahat iş bulurum die düşünüyordum peh

Üst Alt