Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden istirahat için Heyet Raporu alabilir miyim?

StandartQ

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
57
Hastanede yatmam şart mı
Malulen emekliliğe başvurduktan sonra şöyle 3 ay heyet raporu verirler mi, memurum.

Bende yattim ama heyet doktoru elimde hastane kayit olmadigi icin oran vermedi. Yani hastane kayitlari önemli

Psikiyatri alanında direkt 3 ay istirahat raporu verilmiyor, 15-20-30 olarak verilebilir.

3 ay istirahat raporu verilebilmesi için çalışamıyor durumda olmanız gerekiyor bu zaten sizi emekliliğe sevk eder çalıştırtmazlar.

@StandartQ,

@OğuzHan112, EVET abi ben yatış yapmıştım(memurum ben bu arada) ama doktor 20 günden fazla istirahat raporu vermiyorlar malesef ki. (Çalışabiliyor diye)

@OğuzHan112, 1 aydan fazla istirahat raporu almak çalışabilen kişiler için neredeyse imkansız gibi birşey yani.
DOKTORLAR VERMİYORLAR NEDENSE.

Önümde 6 aylık bi süreç var onu raporlarla geçirmek istiyorum. Sonrasında da malulen emeklilik başvurusunda bulunucam çünkü psikiyatriste 6 ay duzenli takip şartı varmış.Psikolojim gerçekten çok kötü düzelmiyor. Nasıl rapor alabilirim. İşyerindeki personellerle aram hepten bozuldu

Pazartesi gunu psikiyatri doktoruma randevum var.

@StandartQ, doktoruna herşeyi anlat bence. Tek çaren bu olacaktır. Doktor ilk başta hastanede yatmanı isteyebilir belki.

Daha önce 3 kere hastane yatışım var ve nasıl girdiysem öyyle çıktım
Son zamanlarda çok fazla psikotik atak geçiriyorum
2009 yılında lise sondayken psikiyatri kliniğinde yatışım olmuştu 9 aylık heyet raporu vermişlerdi 9 ay hiç okula gitmeden yıl sonunda sınavlara girerek mezun olmuştum

Doktorlar rapor vermiyor artık 23 gün hastanede yattım 6 kez ekt oldum 10 gün raporu zor verdiler

@sucre_, rapor vermişlerdir
23 gün yatmışsın işyeri 23 gün gitmedigin halde rapor olmazsa işten atar
Memurlukta da 10 gün üstüste işe gitme işten atiliyosun
Senin dediğn hastanede yatıştan çiktiktan sonra 10 gün rapor vermişlerdir

Üst Alt