Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden kaç yıl tedavi olunca engelli raporu veriyorlar?

Konular
10
Reaksiyonlar
7
3 yıldır duzenli tedavim var ruh hastalıklarından çocukken engelli raporum vardı onu gösterdim yenilenmesine gerek yok dedi

En az 6 ay tedavi olunca verirler diye biliyorum

ben 27 yıl önce çocuk psikiyatriyle başladım, askerde hastanede yattım, halen ilaç tanısı anksiyete depresyon geçiyor, yani işe yarar bir tanı yok

2012 senesinde Tıp fakültesinden 2 sene geçerli ve %45 oranlı şizofren engelli heyet raporu aldım. Bunun süresi bitince de yine aynı Tıp fakültesinden (2014 senesinde) ömür boyu geçerli (süresiz) yeni raporumu aldım. Bu rapor sayesinde ücretsiz İstanbul Akbil kartı aldım. Hatta şimdi emeklili olma hakkım da var. Sigorta prim gün sayım yeterli

Son düzenleme:
Yanlış yazılan mesaj düzenlendi

Son düzenleme:
@Descartes, bende kalp çarpıntısı el titremesi el terlmesi vs var gitmem çok zor benim için doktor muafsın dedi peki emin gelmedi nedense

2006 idi sanırım seragual anafranil ile başladım Okb hala beraberiz

@isimsiz343434,
El titremesi bende normalde hiç yok ama birinin yanında çay ,kahve içerken elim titreyecekmiş hissiyatına kapılıyorum ne bu sence ?

@sokr@t, ben çok doktor gezdim en son psikolojik nedenlere ortaya çıktı el titremesi yuzunden kullanmadım vitamin kaç kez MR çektiler

@isimsiz343434, doktor sana muafsin dediyse bir bildiği vardır. Sonradan karar değiştirmez diye düşünüyorum

@sokr@t, sinir hastası olabilirsin dedi doktor bana ilaçlar gostercek ne oldugunu dedi kesin birsey diyemem

@Descartes, bilmiyorum artık hep böyle şüpheyle bakıyorum herseye doktor oyle dedi nedense

@isimsiz343434, evet bence de sinirden oluyor akıl hastalığı bile en çok sinirden oluyor en büyük sebep .

@Artı_Noksan, çok uzun surmuş hocam sizin ki kendniz mi istedniz yoksa doktor mu dedi engelli raporu alıın diye

@sokr@t, lustral film tablet 50 mg içince azalıyor bende el titremesi

@isimsiz343434, askerdeyken antidepresan istedim albaydoktor hastaneye yatacaksın dedi 2 hafta yattım hava değişimine yollarken evraktan tanımı okudum bipolar vardı sonra sivilde sadece anksiyete dedi doktorun biri ama 27 yıldır bitmeyen anlsiyete ve depresyon normal değil, şimdide şizod dedi ama ömür boyu depresyonu açıklayan bir tanı yok.

Üst Alt