Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hasta olarak sizi ayakta tutan nedir?

Yaşamın kenarındaydı sanırım filmin ismi.Arada yanlış şeylerin olabileceği kötü dönemler geçirilebileceğini anlatıyor.

Travmalar, içsel çatışmalar, stres bizi kötü yapıyor halbuki bunlar insan için doğru tekniklerde enerji yakıtı olmalı. Mesela yetersizlik hissi, daha iyisini yapabilirim düşüncesine çevrilirse çok güçlü bir yakıta çevriliyor.

@anonymous, aynı ikisi bir de sürekli bir şeylerle uğraşmak boş durmamak en rahatsız olduğum şeyler ise 1-kibir/narsizm
2-dışlama/akran zorbalığı 3-hasislik/kıskançlık 4-dedikodu/iftira

Son düzenleme:
Hiçbir şey. Kendiliğimden ölmediğim için mecbur yaşıyorum. Hayatımdan zerre memnun değilim. Çok para kazanmak gibi boş bir hayalim var sadece. Son 16 yıldır hayatta sadece kaybediyorum.

Kesinlikle annem ve ablam, babam beni bu hale getirdi psikolojimi alt üst eden o yine de babamdir diyip bişi demiyorum.

@Ahmet T, Hocam çok kahve içme iyi değil.

Bastırılmış öfke ve kabul görmeme acısı hırsa dönüşerek inanılmaz odak ve çalışma disiplini sağlar.

bir hadis miydi neydi annem sık sık söyler , ama ben bulamadım , ahirette Allah seslenerek benden hakkı olan gelsin alsın diye seslenir ve bunu dünyada hastalık engel verdikleri içindir derdi. bilmiyorum hadisin kaynağını ama.

çokta ayakta tutan birşey yoktur.. hayat zor hani evliliği geçtim en azından ekonomik olarak ayakta durabilsek yeter diye düşünüyorum.. üniversiteye başlıyacaz bakalım hayırlısı...

@zorbaadam, uydurma olmaması bizim açımızdan iyi olur, zayıf hadisler konusunda, Altay Cem Meriç in bir savı var:

Batının tarihi metinlerinin hiç birisi senedi en zayıf hadisten daha güçlü değildir. Çünkü hiçbir filozofun, düşünürün, tarihçinin yazdığı metin bir hadisten daha sağlam bir metin olma vasfına sahip değildir.”

Üst Alt