Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalar bilişsel sorunlar yaşıyor musunuz?

Bu forumda parmağı ağrısa gidip onun engelli raporunu bile çıkaracakları tanıyorum. Yani bu kadar meraklı mısınız kendinizi, kendini bilmezlere damgalatmaya . Ne gerek var sırf bizim akrabalar dalga geçmesin diye engelli raporu almadım almamda ihtiyacım yok çok şükür bu dünya çok kötü bir yer ,bazıları yalandan hastalıkla bir kaç şey öğrenmiş yalandan engelli raporu çıkarıyor sanki dünyaları verecekler bir kere sen o raporu aldığın an senin sosyal hayatın biter çalışma hayatın biter bir ekpss var o da zor . Bunları ihtiyacı olmayıp gereksiz yere engelli raporu çıkaranlara söylüyorum ha ihtiyacı olup geliri veya birşeyi olmayan tabii rapor alacak .ne dediğimi anlamadan saldırmayın.

Bilişsel değil de kaşıntı çok fazla

@Üzümlükekim,

Yav kardeş ben atipik psikoz dan tedavi görüyorum.remisyondayim.ilaclarimi düzenli kullanıyorum
Bir de raporu bilmezlerse kimsenin umrunda olmaz.soyleme

Herkes çıkarıyor.sokakta gördüğüm her 10 kişiden 4 unun raporu vardır
Tahmini

Evet.eğer biyerlerde referansınız yoksa ve çalışmaya istekli ve iş ümidiniz varsa almayın derim.sosyal hayata da elveda diyebilirsiniz.benim sürecim iyi gitti fakat hala hiçbir sosyal hayatım yok.ha ben zaten istemiyordum o yüzden çok iyi oldu gereksiz bi sürü asalağın beni terketmesi ama yalnızlığı kaldıramayacaksanız kendinizi fişlemeyin derim

Üst Alt