Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalar neden ilaç kullanmak istemiyorsunuz?

İlaçları değiştirebilirsin ama bırakamazsın Buradaki mesele ilaçlarla alakalı değil. Senin zihinsel performansın azalmış. İşe başlayıp biraz çalıştıktan sonra üzerindeki hamlığı atarsın Geçmiş olsun

@persekusyon

Aynen öyle zihinsel ve bilişsel olarak yavaşladım. Sadece evin içinde dolaşıyorum. Bu hastalıkla tekrar nasıl iş bulacağımı düşünmekteyim.

Ekpss varmış, biran önce rapor alıp Ekpss yemi girsem diye düşünüyorum.

İnsanlar bu hastalığı çok yanlış algılıyor.

Hastalığı duyan işi verecek olsada vermiyor.

Aslında kariyerim çok iyiydi. Nerdeyse 2 yıl olacak uzaklaşalı. Hastalanıp tedavi olmam böyle bir süreç aldı.

İşlerimi unuttum nerdeyse çok uzun bir süreç oldu.

Açıkçası kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.

Atak geçirdikten sonra en az 6 ay kendine gelemiyor insan

Ayrıca her atakta hastalık ilerliyor sanırım bu negatif belirtilerden anlıyorum.

İlaç kullanmak istemiyorum ama kullanıyorum sebep kullanmasan atak oluyor kullansan isteksizlik arkadaşlarla görüşmeme eve kapanma gibi yan etkileri ağır şekilde yaşıyorum ne yapacağımı bilemiyorum antidepresan da sönük kaldı bakalım önerisi olan varsa yazsın

Vanlı65-

Aynı durumdayım. Atak geçirip ilaç kullanmaya başladıktan sonra çok nadir evden çıkmışımdır. Sadece hastaneye gidip gelmek için evden çıkıyorum.

7 ay oldu. Artık ilaç kullanacak halim bile kalmadı. Evden çıkıp iş arayacak halim bile yok.

Dizi tv çok izlerdim. Onları bile izlemiyorum. Nasıl desem bir yorgunluk bir halsizlik bildiğiniz gibi değil.

Yani ilaçlar kullanılacak gibi değil artık

Üst Alt