Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalarda “İnsanlar hakkımda ne düşünüyor” kaygısı..?

@Sarman, neden herkes hakkımda ne düşünüyor acaba diye mi yaşamalıyım banane başkalarından hele ki görüşmüyorsam .

@sokr@t, bunu nasıl başarabiliyorsunuz, sırrı nedir? :D keşke biz de başarabilsek, kafaya takmasak ama takıyoruz :(

@Mara, şöyle yapıyorum ben herkes hakkında hak ettiği gibi düşünüyor ya da davranıyorum karşılıklı olmuş oluyor böylece kısas gibi .
Siyasetçilere bak mesela isim vermeyeyim o ona hırsız diyor o ona hain diğeri ona kötü bilmem ne hasta olmaktan daha mı iyi şey bunlar.
Umursuyorlar mı asla işlerine güçlerine bakıyorlar hatta birbirlerinin yüzüne dahi bakıyorlar son derece rahatlar neden bende olmayayım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mara
@sokr@t, görüşmüyorsam ben de takmıyorum ama hergün aynı okul ya da işte iken arkandan bipo, şizo diye bağırmalarını takmayabilir misin

@Sarman, arkandan her gün bipo, şizo diye bağırıyorlarsa sorun sende o zaman o cesareti onlara vermemelisin .

@sokr@t, napayım döveyim mi terbiyesize ne yapabilirsin ben cesaret filan vermek için özel bir şey yapmıyorum

@Sarman, evet gerekirse kadınsın ama sen galiba değil mi ona göre konuşalım memurluk yaptım yıllarca bana kimse bağırmadı .

@sokr@t, hocam yüzüne bağırmıyor ki herkes çıkınca odasında kapıyı kapatıp bağırıyor ama ben duydum gel de bu insanı sev şimdi gel de buna takma şimdi gene de hiçbir şey yapmadım kurban olduğum Allah sabır verdi

@Sarman, saçmalayan sensin kadınsan farklı tepki gösterirsin erkeksen farklı tabii ki fark eder haklı çıkacağım diye uydurdun bir şey ortaya attın kim sana arkandan şizo bipo diye bağırabilir bu ne cüret ben yıllarca kamuda çalıştım kimseden böyle bir şey hiç görmedim.

@sokr@t, sen daha aile terbiyesi almış insanlar arasında çalışmışsın demek ki ben terbiyesizlere denk gelmişim

@Sarman, aile terbiyesi alanda vardır almayanda bilemem beni bilen bilir iş yerimde kimse buna cesaret edemez zaten ettirmemde !

Aslında terbiyeyi sen vereceksin de... :) Sokrat haklı, sustukça da tepene çıkıyorlar. Bunlar bir de hep birlikte üşüşüyor, öyle bir özellikleri var, birbirlerini savunuyorlar. Biri sana laf söylese "avukat"ı gelir onu savunur, hep birlikte sana saldırırlar, sen suçlu ve üstüne üstlük "ruh hastası" olursun. :)

hocam Allah korkum olmasa öyle şeyler yapardım ki analarından doğduklarına pişman ederdim onları Allah'ından ya da şeytanından bulsun dedim mazlum olmak zalim olmaktan iyidir hayat felsefem budur @Mara,

@Sarman, bazen Allah yarattı dememek lazım.
Onların Allah korkusu var mı? Yok. Eee, o zaman?

Hileli düzenin olduğu yerde dürüst olmak sana zarar verir.

bu durum bendede sıkça var aşamadım br türlü....

Akraba ,okul ,iş ortamda ilk verdiğin intiba neyse herkes ona göre şekil alır şeklini beğenmediğini de sen şekle sokacaksın yapabiliyorsan.

Kafaya takarsin daha hasta olursun yada davranislarin agresif sinirli olur dahada kotu olursun . Yada umursarsin ya bende allah yaratti senide. Der. Kollarini sivarsin bazen cok baz az illerlersin bazen duser bazende kalkarsin ama hep illerlersin. Sana saygi duyan insanlar kazanabilirsin.
Seçim senin sokrat 😀

@Sarman, yanlış anlama kadınsın galiba çünkü erkek ve kadın farklı davranabilir böyle durumlarda normaldir o yüzden soruyorum.

özelden yazacaktım ama kapalı sanırım

Son düzenleme:
Özel kapalı benim erkek ya da kadın olmanı neden gizleme ihtiyacı duyuyorsun ki forumda ben erkeğim mesela herkes bilse ne olacak ?
@lijepa bana saygı duyana bende duyuyorum zaten saygı duymayana bende duymuyorum kısasa kısas öyle geçinip gidiyoruz işte😃

@sokr@t, hocam sen özeli neden kapatıyorsan ben de bunu söylemek istemiyorum

@Sarman, özelden kimseyle konuşmuyorum cinsiyetini dahi söylemiyorsan da seninle sohbeti kesiyorum byy.

@sokr@t, Çok riske girip ters hareketler yapıyorlar.112 yi aradım sözlü karşılık verebilirsin başka bir şey yapamazsın diyor.Riske girmekten kastım turistlerin 100 metre de polisin olduğu yerde yüzüme bir şey attılar mesela.Ne yaptıysa yanımda yürüyen en az dört kişiden biri yaptı.Aklı sıra para alacak ama işte...Geri tranvaya gitmek için yürüyorum biri gögsüme sert bir şeyle vurdu.Bıçaklar gibi yapıyor arkasına bakmadan devam ediyor.Konuşacak bir ortam yok arkadan vuruyorlar.Yaptıkları bıçaklamak olsa polislik olacağız ama küçük küçük...Mafya dizisinden midir nedir 3 saatlik yolda istanbulda 3 ayrı grup saldırgan var.

@NewDay, sizin oralar mı böyle sana mı denk geliyor anlamış değilim yoksa husumetlilerin falan mı var olacak iş değil yani !

@sokr@t, Normalde dilenciye vesaire para verirdim yoğun olmazdı böyle ama yine vardı.Para verdiğimi biri görmüş yaşlı amcamız zincirle saçıma vuruyor.Bana da versin diye.Küçüklükten alışkın olsam böyle şeylere bir yönetimi olacakta...Kaşımı çekiyor telefonu vereceğimi sanıyor.Her yerde denk geliyor.Doktora soruyorum diğer insanları kontrol edemeyeğiz diyor.
Bir husumetli olduğum vardı.Lise de birini dövmüştüm.Akrabası mı yoksa çocuğa bunu yaptı diye mi saldırdı bilmiyorum garanti bankasındaki güvenlikle papaz oldum.Sigara içerken kulağımı kırdı.Onun dışında bir inşaat işçisi kadına tecavüz etmiş.Ben yolda yürürken ikinci kattan atladı.Babam vesaire tanık olamaz zaten psikolojik hasta dediler.İnşaat işçisine noldu bilmiyorum.Kadının kocasına bizimkiler tanık olmasın dediler.İnşaat işçisi okul inşaatında bağırıyordu benim çocuğum bu dönüşümdeki okulda okuyacak diyordu zerre umrunda değil.Olay bana kaldı.Sanki ben bir şey yaptım.

@NewDay, saçına zincirle vuran yaşlı amcaya vurmana da gerek yok elinde iktirseydin tırsardı senden bulaşamazdı bir daha vurmayayım başım belaya girmesin diyorsan iktir kaktır gitsin bir şey olmaz birazda kızar bağırırsın istersen yine bir şey olmaz .
Lisede dövdüğün çocuk unutulmuştur sanmam akrabasının sana bulaşacağını hem söylerdi falancayı dövmüşsün diye sana .
İnşaat işçisi olayında da tanık değilsin bir şey değilsin senlik bir durum yok aralarında halletsinler kadının kocasıyla falan salla .
Bankanın içinde mi sigara içiyordun güvenlikçi ondan mı sana dalaştı kulağına niye vuruyor sigara içme desin uyarsın o kadar .

@sokr@t, Dışındaydım.Annemle oturuyorduk giriş kısmında.Kimseye çarpmadım giren iki kişiyle dipdibe geldik.Ben dışardayken arkadan kulağımı kırıp içeri kaçtı.Güvenlik ,giren erkek ve bayan dışında bankanın bir 18 yaşların kızla 2 tane çocuk vardı.Kafam karıştı...İş dönüşü güvenliğe anlattıkları kadarıyla anladığım o ydu.Sene sonrası problem çıktı.

@NewDay, hocam iyi misin atakta gibi konuşuyorsun bir benzodiazepin alsan iyi olur sanki

Üst Alt