Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalığım var. Evde korkuyorum. Ne yapabilirim?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
122
çok korkuyorum evde yanlız duramıyorum dua ediyorum ne yapmam lazım nasıl dua etmeliyim ?

melekler evlenmek istemiyorsa evlenmesin dediler
evlenmem hayır

ben şu anda padişahım vezir olmak istemiyorum :)

Ahmet T

hepimiz bir gün ya vezir olacağız yada rezil bundan kaçış yok

maddi açıdan olmaz özürlüyüm kanunen yasak şizofrenim

2015 yılında çıkartılan evlilik ehliyetinden bahsediliyor .Madde şöyle ,

18 yaşından küçük ve kısıtlılık halinde ki kişiler vasisinin onayı olmadan evlenemez .

Vasi atanmış kişi tek başına evlilik müracaatı ve nikah kıyamaz . Vasisinin imzası ile evlenebilir .

Vasilik kaldırılmış olup yasal danışman atanan kişiler de evlilik ehliyeti aranmaz .

İron

Evlenmek bu kadar kolay mı? Bu sorumluluğu yerine getirebilinecek mi? Neden Türk milleti bu kadar evliliğe yoğunlaşiyor?

ÖzgürKız

vay nerelerdesin sen ya özlettin valla.

korkudan korkuyormuş yalnız kalmaktan ondan evlen dedim:D

Abooo😐
Evlilikte sorumluluk mu varmış
Evliliğin kutsal olduğunu bilmiyorlar bu Avrupalılar
Ne var yani 2 gönül bir olduktan sonra

Zorro
Evliliğün kutsallığı eskidendi. Şimdi her zorlukta nefesi mahkemede aliyorlar ;)

İron
Evlilik çözüm yani? Evlenmekte istemiyormuş zaten

ÖzgürKız

yoo evlenmek istiyor da sadece vezir veya rezil olmak istemiyor . uyanık yani padişah olmak istiyor :D bu şizofreni hastaları yemin ederim hepimizden zeki

n o panic no heyecan ben konuşcam sen suscan:)

Ahmet T

yaho bak benim bir komşu kızı var şizofreni kendisi parası da var sana yük olmaz yani senin ekonomik durumun yoksa bile tanıştırayım bu kızı seninle yalnız gece evdeki eşyaları kırıp sokağa atıyor bağırıyor kendi kendine konuşuyor yapabilir misin ?

Allah korusun ben izin aldım ben evlenmem yine de sağol kardeşim

HAllah yardımcın olsun.korkma Allah korkusu olsun .kuran kerim oku içinde şifa içeren ayetler var.inşallah iyi olursun

Son düzenleme:
Doktora gittin mi doktor ne diyor bu sorununa herhangi bir teşis kattimi

Şizofreni hastasi evlenemez diye bir kural yok. Ilacini kullanir birakmazsa evlenir

Bende sizofreniyim, yaklasik 18 yildir tedavi goruyorum. 10 yildirda evliyim. Bir tanede cocugum var. Ellerinizden oper. Calisiyorum meslegimde var. Şuan ilacini aliyorum. Hastaligim 8 yildir stabil . Nuksetmiyor.

ÖzgürKız

Türkiye'de evlenmek iç çamaşırı değiştirmek gibi birşey çok önemserler ama evlenince kimse ciddiyette olmaz

ÖzgürKız

Doğru Bizim türkler avrupayıda işgal etmeye başladı :D ne yazikki halkımızda "evlilik" kavramı tamemen namus üzerine kurulmuş romantizm ve tutkunun 0 olduğu birşey

Alemime gitmek istiyorum !

yeter artık insanlar içinde duramıyorum ben insan değilim ki nedense insanlar içindeyim Rabbim beni al alemime ne olur

evet...

ayrıca merak etme şizofreniden çok daha kötü hastalıklarda var.

bence derdin varsa paylaş mutlaka faydalı olanlar çıkacaktır ,bu forum bu açıdan çok güzel çok takdir ediyorum.

herkes problemini açıkça paylaşıyor sende paylaş

kardeşim bana büyü yaptılar ben 3 harfliydim teyzem yalvarırsan bozarım diyor büyüyü
o demiyor halüler diyor

çok korkuyorum evde yanlız duramıyorum dua ediyorum ne yapmam lazım nasıl dua etmeliyim ?

daha önce hiç yalnız yaşayabilmiş miydin?

evetse ve şu an problem varsa bu hemen düzelmez zamana yayılır.
sabretmek lazım.

bir yakınınıza durumunuzu anlatın veodanızda yatmasını rica edin

salonda yatıyorlar teraviye gidiyor babam ben dışarda bekliyorum korkum babaanemin ölümünü atlatamamam dır her gün rüyamda görüyorum boğazımın sıkmasından korkuyorum canlanmasından korkuyorum

Üst Alt