Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalığım var. Evde korkuyorum. Ne yapabilirim?

çalışmak bana göre değil bende yemesini içmesini gezmesini seviyorum evde oturma çık gez dolaş yarın 2022 maaşını alınca kız arkadaşınla dondurma ye sinemaya git , kız arkadaşına yemek ısmarla

hahaha o maaş hiçbişeye yetmez kiii :) :)

kız arkadaş edinme bana göre değil bizde kız gelir çok kız geldi beğenmedim

o insan olmadığını düşündüğü için sanıyorum oraya takıldı ne güzel isteyeni de varmış aslına baksan alan memnun satan memnun olacak biraz uğraşsan...

da obsesif kompulsif ..

Ahmet T. inşallah düzelirsin

yanlış düşünüyorsun Yaho onun asıl adı ve o hepimizden akıllı hiçbir şizofreni veya psikolojik rahatsızlığı olan kişi ben deliyim demez ama Yaho ben şizofreni hastasıyım ve kurtulmak istiyorum diyor yani aslında hasta değil o bunun farkında sadece hayal ettiklerini gerçekmiş gibi görüyor ve sorun burada başlıyor hepimiz hayal kurarız ama hayalimizi gerçekmiş gibi yaşamayız.

bazen çok tatlı oluyor bea
inanır mısın şu anda kafam 1 milyon
müziği açtım da

HHHİİİİ HHHEEYYTTTT :) :) :) ivit çok tatlı oluyor :) :)

ben sadece POP üler müzik dinliyorum

bu sana gelsin Ahmet T

çok dinledim sende mi öylesin yoksa

şizofreni misin yoksa
ama müzik dinlerken kopmak her insanda var

ilk tübitak bursumu alır almaz bir profesör psikiyatrist var ona gidip hastalığımı sorucam...

bence şizofren değilim ama 3 tane hastaneden şizofreni tanısı var.
yalnız hiç hiç kaliteli muayene etmediler hatta muayene mi ettiler sanki..1-2 dakikalık muayeneyle şizofreni tanısı vermek mümkünse evet şizofreniyim

hacettepe de sürekli doktorum değişiyor beni bir hoca var ona soruyor araştırıyorlar

bence sürekli doktor değiştirme ..

sen neden evlenmek istemiyorsun ,iron gayet mantıklı yaklaşmış bana kalırsa...

benim evlenmem bana farz değil nedenini buraya yazamam

dilersen özelden paylaşabilirsin merak ettim ..zaten evlilik farz değilki..

sünnet...

ama vakti geçincece iş işten geçmiş olur söylemiş olayım..

Üst Alt