Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalığım vardı. Ehliyet alabilir miyim?

Bugün Ehliyet yenileme işlemini yaptım. Psikiyatri uzmanı 2. grup sürücü olur olarak işlem yaptı. Doktorun yaptığı işlemi Nüfus daki memur da görebiliyor. Ben ne olur ne olmaz diye çıktısını almıştım rica edip doktordan. 1 yılda bir yenileme işlemi yapmam gerekiyormus. Yaklaşık 10 dakika sürdü islem nüfus müdürlüğünde. Sürücü belge kisitlari : 01.06, 103.03

Zoraki hayırlı olsun hocam, 6 ay da bir diyorlardı demek ki 1 ylda bir yenilemek gerekiyormuş. 2. grup sürücü olmada otomobil kullanmamızda bir engel olmuyor değil mi hocam.

@ true blue, hocam hiçbir sorun olmuyormuş. Psikiyatri uzmanına gittiğinizde gözlük ve lens diye de eklettirin. Kardeşimin sadece gözlük işaretli olduğu için ehliyetinde, sorun çıkabiliyor dedi çevirmelerde.

Zoraki

Kendini nasıl hissediyorsun.Doktor sağlığınla ilgili soru sordu mu ??? Benim endişem 50 ye yakın psikiyatrist gezdim hepsine farklı karakterlerde ehliyet benim için önemli.Bizlere tavsiyen ne olur.

Hocam, ozguvenli ve net konuşmanizi tavsiye ediyorum. Kullandığım ilaçlara baktı systeminden. ilaçlara göre size sorular sorabilir.

Ben sadece clonex kullanıyorum.Özel değilse kullandığınız ilaçları yazarmısınız???

Ben de aynı ilacı, clonex i kullanıyorum. Bir de Dideral ama o psikiyatrik değil.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Son sorum olacak sürücü belgesi olarak size verdiler.Yani a4 kağıt verdiler

Rica ediyorum hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Evet, 1 ay geçerliliği olan a4 verdiler ki zaten 2 haftaya geliyormuş yeni ehliyet. Yeni ehliyet gelince onu T.C. Kimlik kartına da isletecegim.

Ehliyetin eline ulaştığı zaman buraya mesaj atarmısın

RssCip

peki bu deidklerini yapmazsan ne olacak seni mi takip ediyorlar 3 ayda bir kontrole gitmezsen mesela ne olurr ???

Members hocam, Ehliyet geldi 1 saat önce.

Power_ hocam, Yenileme işlemi yapılmazsa çevirmeye takılınca sorun çıkar.

Üst Alt