Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik ilaç kullanmam KPSS ile atanmama engel olur mu?

manda

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Dostlar ben bu iki ilacı 3 yıldır (5yildir doktora gidiyorum) kullanıyorum.
Doktor teşhise f29 -28 demis.hic hastanede yatmadım.
Askerlik bir yıl ertelendi.
Normal kpss den iyi bir puan aldım atanmayı bekliyorum.
Sorum şu.
Bu ilaçlar bana iyi geliyor aslında .bir sıkıntı yok
1-1.5 yıldır hayat kalitem normale dönüyor da.
Bu durum benim memuriyetime bir engel teşkil etmez değil mi?

Etmez. Sen iyi hissettikten sonra kimse bişey diyemez sen yapıyosan memurluk bitmiştir.
İnvega yla hiç yan etki yaşadın mı? Sınava hazırlanırken bir yan etki falan oldumu bende invega 6 mg kullanıyorum bir süredir iyiyim devam eder mi bilmiyorum

Yalnız bilader rapor alıp e kpss ye girsen daha kolay memur olursun daha sınav kolay yerleşmede kolay diye biliyorum

Hayır aksine faydası oldu.bu ilaç beni rahatlattı daha doğrusu.disarisi bana karşı düşmanmis gibi geliyordu.herkes benim hakkımda konuşuyor.hatta bana hakaret ediyor diyerek düşüncelerim oldu.bazi durumda en ufak sesi ilizyon olarak yanlış algılamaya başlamıştım .ilac benim bu durumumu düzeltti.ama hala dışarı çıkmak istemiyorum.

Onun dışında bir yan etki hissetmedim.gerci sürekli duş almama rağmen kaşıntı hissediyorum.onun dışında başka bir rahatsızlık yok.

Evet haklısınKpss den iyi bir puan yaptım.siralamam da iyi.yani SB atamasinda alınabilirim.

Son düzenleme:
Üst Alt