Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doktorunuz ne dedi hocam aç karnına mi alın dedi doktorun size tavsiye ettiği düzenleme ile almanızı tavsiye ederim bende abifily 5 mg tablete başladım doktor yeni başladığım için yarım al dedi çünkü ağır gelir tam alsam vücut henüz alisamadigi için ilaca yarım almalıyım. Yani doktorun tavsiyesine uyun.
sabahları yemekten 1 saat önce dedi ama ben bazen geç kalkıyorum vaktim olmuyor. internete baktım yemeklerle etkileşime geçiyormuş. almasam bir dert alsam başka dert
@sokr@t, dopamin seratonin tavan olur bende ama bir bu ilaç hariç. ilacına göre değişiyor. ama yüksek etki alkolle veya kafeinle alınınca sarhoş gibi oluyorum
@Ahmet T, Psikiyatrik ilaçların aç ya da tok karnına içilip içilmeyeceği tamamen ilacın türüne ve etken maddesine bağlıdır. Bu konuda tek bir doğru yoktur; bazı ilaçlar aç karnına daha iyi alınırken, bazıları midenizi bulandırmasın diye özellikle tok karnına alınır. Doktorunuza özellikle sorup danışarak kullanmalısınız. Çok geçmiş olsun arkadaşım.