uyku ve ilaç kullanımının düzensizliği nedeni ile son atak geçirdiğimde secuıd(intihar) girişiminde bulunmuştum. ancak zaten vücudun alışık olduğu ilçları kullandığım için başarılı olamamıştım, bu tür durumlarda bunların tekrarlanabileceği ve sonunda başarılı olunabileceği de söylendi..
o zamana kadar hastalığımı da çok kabullenememiştim. Emekli olduğum için home office türü çalışmam nedeniyle düzenli bir işim de yoktu, yalnız yaşıyordum.
Lithurili uzun süre kullanmanın sonucu böbreklerimde sorun çıktığı nerdeyse son anda farkedildi, ve bu yzden anjiyo yaptıramıyorum aksi halde diyalize bağlanma riski olduğu söylendi, bakalım hangisi nereye kadar gidecek..
şiMdi depakin chrono 400 ve seraquel 25 kullanıyorum, ancak sabah kendimi bitkin hissediyorum. bunun için akşam erken saatte ilaç almam önerildi. ben de akşam keyfi yapmadan yatmayı istemiyorum, rüyalarımı da genellikle hatırlıyorum, bunlar bazan iz bırakan durumlar bazan da gündelik kaygılara ilişkin olabiliyor.
doktor kontrollarını ve önerilerini önemsemeniz gerekiyor, yapacak bir şey yok.
Kendinizi soyutlamayın yeteneklerinize uygun hobilerinizle ilgilenin ve doğru ilişkiler kurmaya çalışın.