Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik tedavi görenler gece uykunuz nasıl?

Kafanıza göre ilaç kullanıp bırakırsanız hiç iyileşemezsiniz.
İlaç önermeyin kimseye. Kötülük yapıyorsunuz.

Cedtina 300 ve rivotrille anca dalabiliyorum rivotrilli keseyim sabaha kadar tık yok

Herşey çok kötü ama uykum deliksiz. Uyumada güçlük çekiyorum bazen ama binde 1 uyanırım

Leponex 600 mg alınca deliksiz uyuyorum ama sabah biraz zor kalkıyorum

Geceleri 600mg cedrina alıyorum. Kullanılabilecek son dozdayım. İlaçsız ise hiç uyuyamıyorum. Bu doza rağmen uykuya dalmakta çoğunlukla zorlanıyorum. İlaç taşikardi yapıyor. Ölecekmişim gibi oluyor.
Uyumak bile lüx e kaçıyor bana. Herşey sırf eziyet gibi geliyor

300 mg gyrex içiyordum bıraktım kabızlık yaptı yoksa hiç uyuyamıyorum ,ayrıca gün içinde sersem yapıyor diğer türlü de uykusuzluktan zombi gibi oluyorum ne yapıcam bilmiyorum xeplion yaktı beni zaman içinde eskiye dönermiyim hiç umudum kalmadı
İlacın yaptığı uyutmak değil bayıltmak
dreamfail 600 mg ketiapin kabızlık problemi yapmıyormu hiç

dogandemirci11 bende sadece aşırı kalp çarpıntısı yapıyor. Bu yüzden yanında kendimi kötü hissedersem 50mg largactil alıyorum. Bende kabızlık vs. birşey yapmadı. Daha önce cedrina kullanmadıysan birden 600mg a çıkman hemen olmayacaktır. Kalp çarpıntısı nedeni ile 2 kez acillik oldum. Kanda belirli seviyeye gelmesi hemen olmuyor. Genellikle bu ilacı alanlar bundan çok şikayetçidirler.

Uyku için 300mg keday XR kullanıyorum, eğer ilacı almazsam kesinlikle uyuyamıyorum, bağımlılık yaptı galiba, benzer durumda olan var mı?

Born2die dua et ilaçla uyuyabiliyorsun benim gibi hiç uyuyamayanlar var ,senin zaman içinde uykun geri dönebilir ama benim dönmez

ben ilacı alınca yarım saat sonra uyurum sabahta dokuz da kalkarım benim uyku problemim yok

Remeron kullanıyorum, uykum durumum oldukça stabil. Yalnız rüyadan rüyaya geçiyorum uyurken.

Kafayı bir gömdüm mü rahat 10 saat uyuyorum. Zeldox Cedrina ikilisi sağ olsun.

Bu aralar mevsimsel geçiş nedeni ile az uyuyorum.

2012 den bu yana lustral kullanıyorum. Her gece ortalama 2 kez uykum bölünüyor. Bu da gün içerisinde beni olumsuz etkiliyor

İlaçsız zaten uyuyamam da o da kafam rahatsa uykuda rahat değilse uykuda değil .

idrar torbası küçük olan kim var ?

@Born2die dua et ilaçla uyuyabiliyorsun benim gibi hiç uyuyamayanlar var ,senin zaman içinde uykun geri dönebilir ama benim dönmez
konuyu açan arkadaş invega kullanıyomuş ixeplionun hapı demekki oda uykusuzluk yapıyormuş sen en iyisi haptanda ignedende uzak dur solian diye bir ilaç var o çok iyi hiç yan etkisi yok

Benim sorunum çok fazla uyumak. Ne kadar fazla uyursam uyuyayım gün içinde hep uykum var

İlacı ilk aldığımda günde 2 saat uyuyordum. Sonraları düzene girdi. 8 saat uyuyorum ama bölük pörçük geceleri uyanıyorum.

Ayrıca çok yorgun uyanıyorum. Gündüz hiç uyuyamıyorum.

Gündüz kestirmelerini özledim. Deliksiz uyumayı özledim.

Üst Alt