Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlığı olan arkadaşlar, hayallerinizi paylaşır mısınız?

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
Az önce bi başlık gördüm geçmiş ve gelecek kaygısı diye. Ve arkadaş sürekli geçmişteki bazı şeyleri değiştirmek üzere kafasından senaryolar kurdğunu hayal kurduğunu söylemiş. İnsanın var olduğu yerde hiçbir zaman mucize yoktur. İnacım zayıf olsada karbondan geldik insan olduk falan pekte mantıklı gelmiyor yani ateistte değilim.
Hadi hep beraber hayal kuralım sizin hayaliniz nasıl olurdu yazmak isteyen paylaşmak isteyen olursa yazsın.

Bi melek gelsin. Ne istiyosun diye sorsun. Bende 15 yaşımdaki o sorunsuz ergen halime ışınlanayım. Ama bu aklımla tabi...

İnanır mısınız aynısını isterdim şimdiki aklımla geçmişte olmak isterdim.

ezel14 Bana geldiler. Yarın uyandığımda zaman geri sarmış ve 15 yaşındayım ortaokulun yaz tatilindeyim. Kimseye birşey çaktırmıycam tabiki. En yakın arkadaşım bebeklikten büyüdüğümüz bi arkadaşım var onu alıp denize yüzmeye gidicem.

chesterrr

:) ben de 16 yaşımdayken karşıma çıkan ve beni çok seven o kişiyi kaybetmeyeceğim.

ezel14 Benimde 19 yaşında vardı bitane gerçi o beni bıraktı ama 15 yaşındaki halini bulup bu sefer daha cool biri olurdum bırakmazdı bu sefer bi yolunu bulurdum :)

Bende 15yaşında olm ak isterdim aşık oldugum dönemler😊gecim sıkıntısı yok hastalıkta yok sürekli aşk müzikleri dinlerdim

tb2nhf aşk acısı çekerken sezen aksu dinlerdim saatlerce. Şimdi hiçbir anlam ifade etmiyo uzun zaman oldu birkere açmadım.

Chesterr ben ekseri kücük Emrah kücük ceylan dinlerdim

Cinayetleri tecavüzleri kadina siddeti çocuk istismarını savaşları ölümleri katliamları kisaca butun kotulukleri yok ederdim sevginin güzelliğin hakim olduğu sonsuza dek yasayabildigimiz bir dünya yaratmak isterdim

Kaansemiramis Senin o dediğin dünyada olmaz çünkü dünya bir gizem. Cenneti anlatmışsın sen herkes bir yaratıcının olduğunu bilse eşitlik ve adalet olsa kimse suç işlemezdi tabi.

Malihulya (melancholia) bir tohumdur, eker hüsran biçersin..

Son düzenleme:
Ahmet T En kolay hayali sen kurdun hocam çalışabiliyo musun bilmiyorum tabi.

Son düzenleme:
marangozz keşke tek derdim işsizlik olsa. belkide benim derdimi beğenenlerde vardır. beterin beteri var demiyolar boşuna.

Evlilik hayali hayırlısıyla Rabbim evlenmeyi nasip eder inşallah

ugur10 psikolojik sorunları olan insanlar evlenebilir ama herkesle değil. Bizi anlıycak herşeyin farkında olucak ona rağmen sevebilirse olur yoksa çok problemler çıkar.

chesterrr

Karşılıklı sevgi olursa olur zaten herşey güzel de olur ve herşeyin hayırlısı sorun yaşamadan birşey olmuyor zaten elbette sorun da yaşar insan herşey nasip bu hayatta ve herşey gönlümüzce olsun

sleeping beauty sizin neyiniz vardı ? ve nasıl ışık olmak istiyosunuz mesela ? Örnek olarak mı yoksa başka bişey mi ? Sevgilinizle umarım daha iyi noktalara gelirsiniz...

Ahmet T herkesin çalışabilceği biryer vardır o yeri bulmak önemli. Belki bir markette çalışamayabilirsin. Ama bir baba bir abi olsaydı yanında ona yardımcı olabilceğin işler muhakkak bulunurdu. Anladığım kadarıyla halisinasyon görüyosunuz tehlikesiz ve kalabalık olmayan ortamlarda gayet tabi çalışabilirsiniz.

Emekli olup bi dag evinde kitaplarim plastationum oyunlarimla ibadetlerimle bi ikide hayvan arada da arkadaslarla bulusup mutlu mesut yasamak(;

Hayırlısıyla evlenip yuvamı kurmak isterdim. Anne olmak isterdim. Onun o küçük ellerini ısırmak isterdim.

Düzgün yaşayabilecek koşullara sahip olmak ve karşılıklı sevgi içerisinde olduğum bir partnerlik

Kendime büyük bir kütüphane kurmak içerisinde ne ararsam olacak adı bilinmeyen psikanalistlerin yazılarını bile okuyabileceğim bir kütüphane

Üst Alt