Almışsın çürüğü zaten hocam. Keyfine bak (((; Ben ilk uzun (1 ay) hava değişimini aldıktan sonra dünyanın en mutlu gününü yaşamıştım ve neredeyse emindim muafiyet alacağıma. Sıkıntı yapma. Geçen sene tam bu vakitler koğuşta ikinci uzun hava değişimimi bekliyordum. Hey gidi heeeyy...
Hocam senin durumda ayrı bir garip. Doktor genç birisi galiba. Genç erkek doktorlar çok nezaketsiz. Deyim yerindeyse fazlasıyla yavşaklar. Mardin'de sevkimi aldığımda tam iki odanın karşısında bekliyordum. Sol'da erkek psikiyatrist, sağ'da kadın psikiyatrist. İçimden yoğun bir arzuyla "sağdaki oda sağdaki oda" diye haykırdım ((; Ve o odaya girdim. İyi ki o odaya girmişim. Şükürler olsun.
Uzattım farkındayım. Heyete sevkedilmen mutlu sonun en iyi başlangıcı olmuş. Hava değişim izni istenebilir ama. Ben ve benim gibi çok kişinin çürük prosedürü böyle işliyor. Direkt muafiyet vermeyebilirler. Fazlasıyla sıra dışı olur çünkü. Hava değişimini alınca da üzülme sakın, çürüğü aldın varsay (; Üzülme anlattıklarının bütünü, olayların senin lehinde geliştiğini apaçık gösteriyor.