Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik sorunlardan dolayı okulu bırakan var mı?

liseyi 3 kere bıraktım açıktanda okumuyorum

Başladığım hiçbir okulu bırakmadım herşeye rağmen...

Okulu bırakmam hayatımın kırılma noktası oldu bir daha da toparlayamadım.. Genç arkadaşlar okulu ne pahasına olursa olsun bırakmayın bitirin, çok şey değişir emin olun.

Ben de trakya üni. Turizm ve otel işletmeciliğini bıraktım. derslere giremiyordum.

Çok zorlandım. Hatta ölmeyi bile düşündüm ama yine de bırakmadım. Şu an yüksek lisans yapıyorum. Her ne kadar zorlansam da yüksek lisansı da bitireceğim inşallah...

O zamanlar insanlar üstüme çok geliyorlardı. Bazen dalga geçiyorlardı. Belki bana öyle geliyordu olabilirde. 18 yıl önce önlisansı 2 yıllık MYO'yu 1.sınıf sonunda bıraktım ve İSTANBUL'a gittim çalışmaya.

Marmara üniversitesi mekatronik mühendisliğini kazanmıştım 1.tercihime yerleşmiştim. Istanbulda rahatsızlandım sonra gazi metalurji malzeme mühendisliğine yatay geçiş yaptım.kendimi toparlayamadım okulu bırakmak zorunda kaldım

Şimdi okulda hizmetliyim kader işte ne yaparsın.

Roketsan 'ın güdümlü füze poligon sisteminin programının yazımında onun haricinde çeşitli makinelerin programının yazılımını yaptım.
Program yazıp makinelere can verdiğim o günleri çok özlüyorum

bipolarım okulda 7. yılım. Birçok kez bırakmayı ve okulu dondurmaya kalkıştım fakat psikoloğum ve ailem mantıklı olmadığını beni ikna ettiler. Hiç arkadaşımda olmadı. Şimdi durumum daha iyi ve okulu bitirecek gibiyim. 2 yıl neredeyse evden çıkmadım okula gitmedim. Şimdi ise ben iyiyim derken okula giderken koronodan okul kapalı. Hakkımızda hayırlısı

dreamfail Ailenin sana sahip çıkması çok iyi çok şanslısın okulunda biter inşallah

arkadaşlar o yaşadığınız benzer sıkıntıları emin olun bir çok öğrenci insan yaşıyor. inatla üstüne gidin inatla gayret edin başarmaya birşeylerin düzeldiğini fark edeceksiniz. konu açan arkadaş açıktan bitirebilir okulunu.

liseyi zar zor bitirdim , lise 1 de sınıf 1. si iken hastalık patlak verdi daha sonra zar zor bitirebildim , daha sonra marmara üniversitesini kazandım orda da 10 yıldır kaydım devam ediyor ama gidemiyorum heralde bırakacağım , açıköğretimde kamu okuyorum 2. senem inşallah onu bitirebilirim .. hastalığımın teşhisi bipolar fakat daha çok ağır sosyal fobim var gibime geliyor , Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah arkadaşlar ..

Bence temel nedeni sosyal fobi tabi erken yaşta aşılamazsa daha kötü senaryo lar yasanabiliyor

Liseyi zorda olsa bitirdim fakat 3 lisansı da yarım bırakmak zorunda kaldım.

uluslararasi ilişkiler bölümünü kazanmıştım. ilk yılın sonunda burnuma yanık kokuları gelmeye başladı dersteyken. sonrası daha zorlu bir süreç başladı benim için. bırakmak zorunda kaldım. sonra türk dili ve edebiyatı bölümüne başladım aynı üniversitede sonra onu da bırakmak zorunda kaldım. en son tekrar aynı üniversiteyi kazandım ve kamu yönetimini bitirdim. herkes 5 ya da 6 yılda bitiriyordu bizim üniversitede. ben 4 sene bitirdim. ama önceki bölümleri bırakmamdan dolayı 2 sene zaman kaybım oldu. yalnızdım çocukluğumdan beri . hani derler ya kalabalığın içinde yalnızlık. gerçekten öyle hissediyorum. üniversitede çok ama çok zorluklar çektim. lisede başlamıştı kendi kabuğuma çekilmem... bipolar ve borderline kişilik bozukluğu teşhisleri konuldu

Sosyal fobi yüzünden ortaokula 1 yıl gitmemiştim, şimdi liseye devam ediyorum 17 yaşındayım. Sosyal fobim geçti.

Okuduğum önlisans programına bir yıl ara vermek zorunda kaldım umarım devam edip bitirebilirim

Bipolar bozukluk, ömrümden yıllarımı aldı. Şimdi okulumu alacak. Çok üzgünüm ama kaderden kaçılmıyor sanırım.

öyle düşünme biliyorum psikolojik rahatsızlıklar ile zor olabilir ama hiç bir şey imkansız değil dayan biraz sık dişini bitirmeye çalış daha iyi hissedeceksin geçecek dreamfail

İlk sene bölüm ikincisiydim. 2. senesi okula gidemedim yurtta kaldım koca gün esrar içtim.

Aslında benim ilk şüphelerim burda başlamıştı. Torbacıdan dönerken sıkıntı yaşamıştım birileriyle. Kız arkadaşımdan da o zaman şüphelenmiştim ve haklı çıkmıştım itiraf etmişti bikaç bişey. Yurtta kalırken hatta silah sesleri vs duyuyodum. Ama biraz düzelmiştim bikaç sene. Sonra askerde üçharflilere bağladım. Oda geçmişti yine şüphe moduna dönmüştüm. Bu sefer mehdiye bağladım oda geçti evde işkence başladı. 4senedir evdeyim işte...

Ama insanın yaşaması için gereken sıkıntı sınırı var. Onu aşmazsa yaşanıyo dünya...

2,02 puan ortalamayla mezun oldum 1,99 olsa uzayacaktı

Evet bende bırakmıştım maalesef sonra yine yeni yeniden bıraktım... En sonunda bitirebildim şükür Allah'a🙏❤ o yüzden bi üniversite diploması kadar değeri var gözümde çünkü çok uğraşmıştım

Bipolar Affektif bozukluk sebebiyle Matematik öğretmenliğini terk etmek zorunda kaldım...

Üst Alt