Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik sorunlarım nedeniyle 2 kez hava değişimi aldım. Bundan sonra ne olacak?

kadr179

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Psikolojik sorunlarım nedeniyle 15 gün hava değişimi aldım hava değişiminden döndükten sonra sorunlarım devam ediyordu döndükten 1 gün sonra 21 gün yine hava değişimi aldım döndüğümde ne olacak ? F43.2

Günün sonun da çürük verirler fakat bundan sonra ki hayatın da hep karşına çıkar.
180 gün çabuk geçer bence tamamlamaya çalış en azından sorumluna durumunu anlat bu süreci rahat geçirmende destek olabilirler.

Abi ben psikolojik olarak çok kötüyüm yapmak istemiyorum biliyorum ilerde önüme çıkacak ama ben bunları göze aldım yapamıyorum gittiğim günmü alırım çürüğü bide vermeme gibi bi durumları varmı beni çok korkutuyo kafayı yemek üzereyim

Birliğine geri katılımın gerçekleştiğinde tekrar aynı durumu dile getir tahminimce 3. kez hava değişimi olmayıp kurula sevk ederler.
Umarım gönlünce olur.
Geçmiş olsun.

Sağol abi alırmıyım abi sence muafı aklımı çok kurcalıyo hiç iyi değilim komutan ailemlede konuştu biz uğraşamayız dedi oraya gidince ne olcak düşünmekten uyuyamıyorum kurul ne karar verir abi

2 kez hava değişimi almışsınız,genelde 2 kez hava değişimi verilir 3.de muafiyettir.

Anlaşıldığı üzere bayağı kaygılısın,komutanların askerlik yapamaz diyor sanırım?
Hekim de bu yönde karar verecektir,içini rahat tut,

@kadr179,

Evet abi baya korkuyorum çok bunalımdayım komutanlarım istemiyor yapmamı isteseydi kapalı zarfa askerlige elverislidir yazardı diye düşünüyorum hekimlerde umarım bu yönde karar verir peki abi heyet gününde sabah teslim Olcam aynı gün içinde gitme şansım varmıdır

Evet abi şuan hava degisimindeyim psikiyatri sevk ettiginde hemen heyetemi giriyorum

Muaf olamama gibi bir şans varmı abi peki 2. Hava degisimindeyim

Bazı hastanelerde her gün heyet oluyor,bazı hastaneler de belirli günlerde heyet oluyor.

Duruma göre takip edersin,sıkma canını..içini rahat tut, elverişli değildir raporu verilecektir rahat ol.

@kadr179,

Abi hava degisimindeyim yerimi degistirme ihtimalleri varmi

Başka bir yere yada eski yerime

Başka yere verirseler hava değişimlerim sayılıyormu

Son düzenleme:
Abi aşırı bunalıyordum kendime zarar veriyordum çevremdekileri çok rahatsız ediyordum yerim değişirse ne olacak bidahamı çıkacağım rdmye başamı doncek hersey yoksa heyetemi cikacagim

Geceleri uyuyamiyordum

Yerini değiştirme değiştirtme.
Hava değişimlerin sayılır ama rdm yeninden çıkarsın,süreç uzar.

Ne kendine ne başkasına zarar verme sabırlı ol.

Soru sorarsan etiketle soruyu görmek için,bildirim gelmiyor yoksa.

@kadr179,

@OğuzHan112 abi benim elimde olan birşey değil komutan kafaya takti beni şuan hava degisimindeyim eski yerime gondercek büyük ihtimal oraya gittiğimde ne olacak rdmye cikcakmiyim 2 hava degisimim var bidaha hava değişimimi verecekler ne olacak abi

Eski yerin neresi senin,şu anki birliğine sürgün mü geldin?

Komutan seni kafaya neden takıyor? Tekrar hava değişimi vereceklerini nereden biliyorsun?

@kadr179,

@OğuzHan112 Abi suanki yerim sürgün yeri değil seçtiler buraya aldılar sorun çıkardığım için eski yerime göndermek istiyorlar komutan çok sorun çıkardığım için beni kafaya takti eski yani buraya gelmeden önceki yerime yollarsalar direk heyetemi cikacagim rdmden sonra yoksa herşey başamı donecek

Kafam çok karışık abi

Başka bir birliğe veya birlik içinde başka bir bölüğe yollarsalar hava değişimlerin yok sayılmaz.

Rdm den sonra direkt heyete çıkacaksın diye bir şey yok..bunun bazı prosedürleri var.
Önce komutanların seni hastaneye sevk etmesi gerekiyor.

2 kez hava değişimi almışsın 3'de muafiyet alırsınız büyük ihtimal.. taşkınlık yapma uslu dur, biraz zamana ihtiyacın var sabır.

@kadr179,

Eyvallah abi sağol . Biliyorum sadece gittiğim yerdede komutanlarin sıkıntı cikarmasindan korkuyorum çok bunalımdayım psikolojik ilaçlar kullanıyorum ama beni iyice bunaltıyor o yüzden ne yaptığımı bilimiyorum 2 hava degisimimin heba olmasından korkuyorum

@OğuzHan112

Birliğine katıldığında taşkınlık yapma sakin kalmaya çalış, komutanlarına ters düşmemeye gayret et.. anlıyorum seni elin de değil ama biraz sakin ol.

Başka birliğe göndereceklerini zannetmiyorum, hastaneye sevk alıp gidersin.. zaten iki kez hava değişimi almışsın tekrar hastaneye gittiğinde elverişli değildir raporu verilecektir.
Durumunda onu gösteriyor zaten.

@kadr179,

Eyvallah abi sağol umarım dediğin gibi olur yoksa bidaha ugrascam gibi çok kötüyüm ama dediğin gibi yapmak zorundayım @OğuzHan112

Umarım yerimi değiştirmezler abi yoksa benim için yeni bir sorun olacak

Üst Alt