Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik sorunum memur olmama engel olur mu?

• Konbuyu başlatan elif77
  • Başlangıç tarihi
Hocam merhaba ben askerdeyim ve duygudurum bozukluğu teşhisi konularak hava değişimi verildi acaba bu teşhis sebebiyle askerlikten muaf olur muyum,şayet olursam kamu işçisi olarak çalışabilir miyim illa engelli raporu almam mı gerekir acaba?

Anonim_1 ben 13 yıl önce hastanede psikiyatri kliniğinde yattığımda bi asker gelmişti odama, askerlik yaparken psikolojik sorunlarından dolayı yatışı yapılmıştı ve askerliği sonlandırılmıştı
Engelli raporu çıkartabilirsen iyi olur ekpss şansın var
Özel sektörde de engelli kadrosundan işe alım da oluyor ama özelde ekpss ile atanmış bir devlet hizmetlisi / memuru vs. gibi rahat olmuyorsun, şayet ben özel sektörde yapamamıştım

Yani engelli raporu olmadan kamu işçisi olarak çalışabilir miyim?

Anonim_1 olabilirsin ancak kpssden en az 60 puan alman gerekir, engelli raporun varsa ekpss girersin (ekpssde puan şartı yok)

Selamlar olsun!

%80 psikolojik olarak engelliyim yani akli dengem bozuk...sorum şu:::engelli kamu personel seçme sınavına girebiliyormuyum???

Konu başlığında sorunu belirtirsen daha fazla etkileşim alırsın,konu hakkında bilgili kardeşlerimiz yardımcı olur. Geçmiş olsun,Saygılar.

engelli belgende çalışamaz yazıyor mu ?

ben bu cuma mülakata gireceğim ve şizofreni hastası olduğum için elenmekten çok korkuyorum.ayrımcılık yaparlarsa hayatımın sonuna kadar hizmetli kalacağım galiba.birde politik polarizasyon var tabi.herkes dış görünüş olarak fişlendi bir şekilde toplumda

Moderatör tarafında düzenlendi:
faux

Başarılar kendine referans bul derim bende şizofrenim mülakatlarda psikolojik rahatsızlıklar a ön yargı var bana mülakat yapan kişi hastalığımla ilgili sorular sordu

Bu tamamen sizin durumunuza bağlıdır.

Ben bir kurumda sözleşmeli çalışırken atak geçirdim ve işimden oldum. Sözleşmem yenilenmedi.

Stresten başladı ama sonrasında çalışamayacak duruma geldim.

Çalışamayacak duruma gelince kimse sizi idare etmiyor.

Geçirdiğim atak ağırdı. Toplamda hastalanıp kendime gelmem 1.5 yılı buldu. 6 ay gibi bir sürede iyileştim.

Böyle bir durumda kimse sizi beklemiyor. Kamuda olsa özel sektörde olsa işinizden oluyorsunuz.

Ayrıca vasi tayin edildiği için belli bir süre daha beklemek zorundayım.

Mülakatta hastalığınız degil hastalığınızın seyri daha önemli benimki gibi durumlarda karşılaştıkları için doğal olarak sorguluyorlar.

Hiç ortada bişe yokken bu duruma düştüm. Yani hastalık bir anda geldi.

teşekkürler şamil bey abim ismini veremeyeceğim bir şehir hastanesinde direktör.bağlantıları var ama bana torpil bulmayı reddediyor.kendi çabanla bir yerlere gel diyor.yapabileceğim bişey yok en iyisini ummaktan başka.sorulara baktım çalışılarak bilinecek sorular değil.kim milyoner olmak ister tarzında sorular

Üst Alt