Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik tedavi, Hidradenitis, düz taban nedeniyle engelli raporu alabilir miyim?

DijitalPortakal

Heyete girdiyseniz düzeltme olmaz. Muayene eden Dr. raporda oranı belirtmiş olmalı heyette ona göre karar vermiştir. Bundan sonra ki süreçte itiraz edebilirsiniz. Rapor sisteme girilmiş olabilir.

ayDÜNYAvazo
Nurtan

Muayene eden Dr raporumu boş bıraktı, oranı heyet günü vereceğim ben dedi. Heyet günüde bir aksilik olmuş kendisi yerine başka bir hekim heyete girmiş. O hekim de %10 oran yazmış

Biraz zor görünüyor, E_devlete düşmüş,

Ama siz pazartesi kendi hekiminize gidin, bir cözüm bulacaktır...
DijitalPortakal

OğuzHan112

Ne gibi bir çözüm bulabilir hocam sizce. Bu durum çok moralimi bozdu benim. Oran kısmını boş bırakıp ben oranı heyet günü yazıcam demişti. Heyet günü de başka doktor girince adam %10 yazmış bırakmış. İtiraz süreci ile uğraşmak istemiyorum ben

Kurul başkanı il sağlık müdürlüğü yolu ile cözebilir,

Siz pazartesi kendi hekiminize gidin.

@OğuzHan112

Tamamdır hocam teşekkür ederim

OturanBoğa Hocam düzeltme mümkün müdür? Sizde görüşünüzü paylaşır mısınız? Sitede bir çok arkadaşa yardımcı oluyorsunuz lütfen banada yardımcı olun konuyla ilgili görüşünüzü almak istiyorum sadece

Ayak Mr'ı çekildi. Sonucu nasıl öğreneceğim?

Engelli raporu için başvuru yaptım. Sol ayak mr çekildi. Sonuçlar çıkınca doktora göster dediler. Şuan baktığımda E Nabız'da Mr görünüyor. Fakat bu Mr'ın yorumlanması mı lazım daha? Bana yardımcı olur musunuz?

Engelli raporu alamıyorum, mevcut rahatsızlıklarımla ilgili nasıl bir süreç işlemeli?

Her iki ayağım ileri derece düz taban
Ayrıca ayak 2. Parmaklarından çekiç parmak ameliyatı oldum düzelme olmadı. Ameliyat sonrası ayak 2. Parmaklarım havada durmaya, kilitlenmeye başladı. Ameliyat için yüzlerce doktora gittim, tedavisi yok. Ameliyat etmediler beni. Engelli raporu alayım dedim çünkü uzun süre ayakta duramıyorum, yürüyemiyorum ben. Doktorlar masa başı çalışman lazım diyor, masa başı iş bulamıyorum. 2 ayrı hastaneye gittim ikiside ayağıma %8 oran verdi. Pskiyatriden 6 senedir tedavi görüyorum depresyon var yineleyici ondan %20 verdiler. %8 de ayaktan verdiler %27 oran almış oldum. Yıllardır çalışmayı denedim çalışamıyorum. Rapor için iki ayrı hastaneye gittim rapor alamıyorum. Ne yapacağım, ne yapmalıyım yardım eder misiniz bana çok kötüyüm

Üst Alt