Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz/Bipolar olup Örgün Üniversite bitirmiş olan var mı?

Sarman

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar, ataklı psikoz veya bipolar hastası olduktan sonra örgün üniversite bitirebilenler var mıdır? Eğer varsa atak durumunda okulda kaldıklarında ne yaptılar hastalıklarını saklasalar bir türlü söyleseler başka türlü, iki ucu pisli değnek durumu geliyor aklıma.

evet ben lisede atak geçirdim ve hastaneye yattım. ancak üniversitede sadece ilaç kullandım. kaliteli bir üniversiteyi (örgün) bitirdim başarı ile. üniversitede herhangi bir atak olmadı. çok fazla çalışan bir bireyim ben. Ve şuanda devlette öğretmenim. 3 yabancı dil hk detaylı bilgi sahibiyim. Vakti kaliteli geçirmek gerekli sanki.

diğer sorunuz: ben hastalığını gizleyenlerdenim. böyle çok daha rahatım.

Son düzenleme:
3 vesait gidip geldim.Gidiş geliş 60 km idi.İlkokul arkadaşlarımda kıta değiştiriyordu.Onlar çok daha fazla sıkıntı çekiyordu.Ben dilencilere falan para veriyordum o yüzden çok ciddi sorun yaşamadım.
Hazırlıkta arkadaşım fazlaydı.Üni sınıflarında zamanın da yoktu ama fazla görüşmedim.

Hep tek takılıyordum.Not ortalamam 3.0 den düşüktü.Cepte evde dönecek kadar para vardı o yüzden sorun olmadı.Hastalık bağlamında cidden kimsenin umrunda değil.Koca koca binaların arasında denk geleceksin de sorun çıkacak.Ayrıca notlarım çalındığından pek sorun çıkmadı.

Nefes tekniği çalışabilirsiniz diyaframı sakatlamadan yavaş yavaş.Psikozum bunların yanında cin var mıdır diye hayal edince bipolar gibi kavga çıkmıyor.

Üst Alt