Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilaçlarla çalışmak ayrı bir başarı. babam uzun süre çalıştı ama ben en fazla 1,5 yıl çalışabildim ve 6 yıldır çalışmıyorum. bu biraz da çevrenin etkisine bağlı
Bir kere psikoz olan kolay kolay tamamen düzelmez. İhtimali belki 3% falandır onu da doktorlar riske atmaz, yani sen artık bir akıl hastasısın ve bunun geri dönüşü günümüzde yok belki ileride bir tedavi bulunur o ayrı konu.
@Elijah, bunu sana kim söyledi, doktor 6 ay sonra kademeli mg düşürüp ilaçları bıraktırıcam dedi, sonrasında 2-6 ay aralıklarla çağıracağım dedi.
TR deki Doktorlar da WHO nun dediklerini yapıyor. İlk atakta bir sene sonra baktın hiç atak olmadı devam, eğer olursa 5 sene kullandırtır bıraktırır. Baktın üçüncü de oldu süresiz.
Ekstra olarak araştırma yaptıktan sonra hastalığın ne olduğunu bildiğimden tekrarlamaz dosum, bende halüsinasyon yok, paranoya düşüncesi yaşadım gerçek olmadığından emin olamadım sadece.
@Elijah, girip girmemek senin elinde. Bilimsel düşüneceksin. Kanıt arayacaksın, bir konu açmışsın, hastahanedeki yemeklerle ilgili. Kanıtın yoksa o düşünceyi rafa kaldıracaksın.
Ben bir gün öncesinde çok alkollüydüm. Ertesi günde ağır stresli bir durum yaşadım. Şuan o durumda olsam bile psikoza girmem. Çünkü psikozun ne olduğunu ve diğer türlerini araştırdım biliyorum.