Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz dediğin tek dişi kalmış canavar!

@osmangazi, İyi düşüncelerin ve nezaketin için teşekkürler.

Yazdıklarım birine faydalı olduğu zaman inanılmaz mutlu oluyorum.

Oğlum ilk hastalandığında sudan çıkmış balık gibi şaşkın ne yapacağını bilemez ve bilgisiz haldeydik önyargılar ve yanlış bilgiler sebebiyle sağlıklı bilgiye ulaşmak çok zordu yıllarca her bulduğum ciddi bilgileri okudum bu forumdanda çok faydalandım çoğu şeyi yaşayarak düşe kalka bazen acılarla öğrendik hala da öğreniyoruz.

Onun için benim durumumda olan veya olmayanlarla bildiklerimi, görüş ve tavsiyelerimi paylaşıyorum ve hala öğrenmeye devam ediyorum.

bende dermansız depresyon hastasıyım. psikolojim bu ara hiç iyi değil.. sevmediğim işte çalışıyorum işim zor ve ağır fiziki olarak çok yoruluyorum çaresiz kaldım sıkıştım kaldım köşeye sık sık intihar düşüncesi aklıma geliyor ... :( :(

@aynalıdavul, bir gün içinde geçti. @ozmuşlu, depresyon tam bir bela. Psikozda grandiyöz hezeyan mutlu hissettiriyor bazen ama depresyon full hüzün..

Ne yalan söyliyim beni ilaçlar zorluyor pskozum hemen geçiyor ilaçla çok ağır değil ilaç yan etkilerine yenik düşüyorum allah psikoz hastalarına tez zamanda şifa versin bir dönem yurt dışındaki psikoz ilaçlarını takip ettim şizofrenin bir ilacı var yeni negatif belirtileri de düzeltiyor aylığı 1800 dolar diye henüz hastalara ulaşmamış deneniyor gerçi ABD de başlamış olabilirler bizim yeni ilaçlara ihtiyacımız var yoksa perişan oluyoruz yan etkilerle allah yardımcımız olsun

@Pickle,

valla billa yılladır ne çekiyorum sürekli melankolik sürekli arabesk dinliyorum valla ..

Üst Alt