Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz geçirip tedavisini bitirip iyileşen, ilaçları bırakan var mı?

@Luci, dostum sen doktorun yaptığının daha doğrusu yazdığı hastalığın yanlış olduğunu söyleyerek oraya gidiyorsun zaten doktorlar senin ne söylediğine odaklanacak hem de bu doktorlar nöbetteyken birkaç saat uyku ile ayakta kalıyorlar yani koydukları teşhisin hatalı olma ihtimali yüksek hele psikiyatride 5 dakika dinleyerek hastaya teşhis koymak konusunda ayrıca gerçekten hata yaptıysa o doktor kılıklı karının yaptıkları yanına kalmasın :)) onun haricinde bu teşhisin sana hayatında sıkıntı çıkarma ihtimali var bence dediğim gibi muhtarlığa git %100 ücretsiz olarak ( fakirlik belgesi al ) ve yine ücretsiz olarak bulunduğun şehrin barosuna başvur ve hukuki destek al çaresine bak diyorsan ki benim için bir sıkıntı yok o senin bileceğin iş :)

@emre3, en temizi düzgün doktor bulmak, Tanının yanlış koyulduğunu düşünen. acildeki doktor panikle anlattığım şeyleri hastalık belirtisi gibi yorumlamış, sosyal medya ve diğer platformlar verileri izliyor cookie den bunu söyledim kadına bana takip edildiğini vs düşünmüşsün diyor. Anksiyetem/kaygım var ama gerçeklik algım yerinde. Bu şekilde olmamalı tanının yaptırımları çok ağır.

@Luci, ya usta bu bildiğin malpraktis yani yanlış tanı koymak seni çok ağır bir duruma sokmuş bence o kadının bedel ödemesi lazım

@emre3, bu tanıyla ilgili bilgin var mı? Ben araştırıyorum. Gerçeklik algısının bozulduğu kişiler için deniyor. Ama gittiğim hastane ile ilgili yorum okudum, aynı şekilde F29 olmamasına rağmen bu tanıyı koymuşlar. Bende panikle doğru dürüst ifade edemedim kendimi.

“ismini bildiğin birininin bulunduğum konuma geldi mi, geldiğini düşündüm demem üzerine” bunu sanrı derecesinde sayıp takip edildiğini düşünmüssün dedi bana, bende bu sanrı mı deyince ne sanrısı dedi. Sorular sordum. Ama değiştirmedi gene aynı tanıdan devam ediyor. Bu sefer gittiğimde daha net söyleyeceğim ama ne yapar bilmiyorum. 5 dakikalık anlatmayla da inanmıyor. Ama rahatça tanı koyabiliyorlar.

@Luci, dediğim gibi bu kadar önemli bir meseleyi dinlemiyor senin hayatına değer vermiyor ( doktor olmasına rağmen ) sıradan bir hasta olarak görüyor seni ( bu suç hele ki psikiyatri gibi bir alanda sanki kolunu çarpmış adama ağrı kesici yazıyor buna malpraktis deniyor ya bak nihayetinde sana bu tanıyı koymuş sen bu konuda ( mahkeme yolunu kullanmadan şizofren olduğunu doktor gözünde inkar edersem şizofren olmadığını söylersen az bir şeyde sinirlenirsen tamammmm geçmiş olsun artık hastaneye yatış olmuş bir şizofreni hastasısın yani demem o ki doktora bu konu hakkında baskı yaparsan bu duruma düşersin iki tane dilekçe vereceksin adliyeye gidip kısa bir süre içinde çözülür ) bak bu suç sana karşı suç işleniyor olabilir hem savcı veya hakim emriyle malpraktis olayı olursa seni ipe ipe dinlemek ve ne olup ne olmadığını anlamaları için zaman harcamaları lazım)

@Luci, hastane nin adını Verde gitmeyelim:D

Takıntılı olmam beni psikoza sokuyor bu durumda benim takıntılarımın düzelmesi lazım psikoz artık son raddeye gelmesi gibi bir şey .

Üst Alt