Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz genetikte yoksa kaç ay/yıl antipsikotik kullanılmalı?

@selinpelin Allah razı olsun. Dedemle belki mahşerde karşılaşırız. Yaşasaydı nasıl bir insan olurdu diye hep merak etmişimdir.

@persekusyon

Genetik kısmını açıklamak zor düşünsenize 30-35 yaşınıza kadar hiçbirşeyiniz yok. Bir anda kendinizden geçip bu hale geliyorsunuz.

Bunu genetikle açıklamak zor. Genetikte olsa daha önce çıkardı diye düşünüyorum.

Benim şahsi görüşüm beyindeki kimyasal ve biyolojik nedenlerden dolayı bu hastalık oluştuğu için yediğim içtiğim birşeyin dokunup bu belirtilerin çıktığını düşünüyorum.

keşke oluştuğu gibi de normal grip gibi düzelen bir şey olsaydı çok mu şey istedim :(

@selinpelin aynen yazdığın gibi ; çok şey istemiyorsun. Keşke grip gibi çabuk düzelen bir şey olsaydı 24 senedir antipsikotik kullanıyorum

@persekusyon

Aklım almıyor böyle bir atak geçirip psikoza girmeyi

Sürekli nasıl olur diye düşünüyorum.

Önceden de yazmıştım çok uzun süre psikoz durumunda kaldım. Bu süreçte vücudumda çeşitli hastalıklarda oluyordu.

İlkinde sırtıma vurmuştu her yerimde sivilce çıkmıştı.

İkincide koltuk altlarım şişti. Çeşitli fizyolojik etkilerde oluşturdu. Vücudum kontrolden çıkmış gibiydi.

Hastaneye yatıp ilaçları içince bu vücuttaki fizyolojik etkilerde düzeldi.

perseküsyon

Sağol. Sen çok uzun süredir hasta olduğun için bazı durumları aşmışsın. Ben daha çok yeniyim toparlayamıyorum.

Üst Alt