Hastalığı anlatmaya devam
Telefonumdaki fotoğraf efektleri evrene farklı mesajlar veriyor. Mesela kontrastlı siyah beyaz fotoğraf öldüğümün göstergesi. Zaman zaman ölüp ölüp diriliyorum ve bunu belirtmek için bu efekti kullanıyorum.
Hastalığım ve babamlarda kalmadan önce
Şarkılar Allah'ı zikretmek için bir yol ve ben insanlar müzik çalarken onları kontrol ediyorum. Piyanoyu, kemanı onlar değil de ben çalıyorum uzaktan, izleyerek.
2023 ağustos ayı. Babam evine davet etti. Bana telepatik olarak bağlı bebek kardeşimle görüşme vakti.
Henüz daha gitmedim. Peygamberin miraca çıkması gibi bir deneyim yaşayacağım. Bir okulun yangın merdivenlerinden tırmanıyorum. Zirve, miraç... Boş bir meyve suyu kutusu var. Çöpe atıp hemen kendime de meyve suyu alıyorum çünkü bu evrenin bir mesajı. Yemek yemek kutsal bir şey ve ihtiyacıma göre belirliyorum yiyeceğim şeyi.
Anneme tatlı tarifi videosu izletmiştim. Oradaki tarifte çileklerin içi görünüyordu. Annem zaten "benim kız da bana yapacakmış gibi izliyor" demişti. Demek ki ona böyle bir tatlı almalıyım. Fırından para vermeden alıyorum. Para ruhsal gelişmişliğe göre insanın sahip olduğu bir şey ve ben bu gelişmişliğe sahibim, sadece nakitim yok. Annem dün bütün ilçenin katıldığı bir buluşmaya gittiği için yorgun ve daha uyanmadı.
Çilekli pastayı koyup babama gitmek için yanıma sadece ufak çantamı alıp taksiye biniyorum. Tabii ki para vermiyorum. Otogara geliyorum. Annem arıyor, çabuk eve gel diyor.
Yaptıklarımdan dolayı çok şaşırıyor. Babama gitmek için valizimi hazırlamaya başlıyoruz.
Babamlarda yaşadıklarım
Yolda düşünce gücüyle müzisyenleri kontrol ede ede babamın yanına gidiyorum. Valizimi otobüste bırakıyorum. Babam şaşırıyor ve arabayla otobüse yetişmeye çalışıyoruz.
Babamın eşi telefonda "kızım bana çok eziyet etti." diyor. Beni cezalandıracaklar diye düşünmeye başlıyorum. Dedem kırmızı giyinmiş, şeytanı temsil ediyor.
Kardeşimi ilk kez görüşüm. Onun yüzünden çok acı çektim. Geceleri bu kadar sıkıntı çekmemin sebebi onun geceleri ağlaması ve benim ona telepatik olarak bağlı olmam.
Babamlarla sohbet ediyoruz ve ben alt katta uyumaya çalışmaya başlıyorum. Korka korka, yatakta bir yana, bir diğer yana döne döne.
Annemlerin şirketi olduğu için biz müşriğiz ve Allah'a şirk koşuyoruz. Televizyonda bizans'tan bahsettiklerinde işte yine bizden bahsediyorlar diyorum. Zaten her zaman bahsediyorlar.
1 hafta babamlarda kalıyorum ve 2 gün uyumadığım günler oluyor. Allah cezalandırır diye çok korkuyorum.