Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastasıyım, beynim çok yavaşladı!?

Konular
22
Reaksiyonlar
120
Arkadaşlar 1 yıldan fazladır clopixol Depot kullanıyorum bu lanet ilaç akinetonla birlikte beni öldürdü. Beynim duracak gibi oluyor halsizlik yorgunluk adım atacak halim yok sürekli uykum geliyor yatağa düştüm bugün vizeler vardı zar zor sınavı bitirdim hepsini salladım bir şey düşünemiyordum hala da öyleyim acaba acile gitsem birşey yapabilirler mi beynim çok yavaş herşeye geç tepki veriyorum @OğuzHan112 abi acilde bir şey yapabilirler mi acaba?

Akut gelişen bir durum olduğunu düşünüyorsan acile git, En azından bir kontrolden geç.

@Üzümlükekim,

Muhtemelen kullandığınız ilaçlarınızla ilgili.. Siz bir acile gidin.

Sizin tanı neydi?

@Üzümlükekim geçmiş olsun bende de benzer durumlar var akineton ben de kullanıyorum sabahları yataktan kalkamıyorum öğlene kadar sürdüğü oluyor sizde böyle bir durum var mı ?
İnsanların dediklerini zor anlıyorum çok rahatsız ediyor bu durum

Muhtemelen ilaçlarla ilgili dediğimi yine de dikkate almayın,bu sorumluluk gerektiren bir şey. O yüzden Siz bir acile gidin.

ilaçlarınızı da yanınıza alın acile gidin okey

@Üzümlükekim,

Bugün iyiyim fazla halsizlik uyku hali yok dışarıda gezebiliyorum ama biraz zihin kapalılığı var.

Sanırım ilaç depo olduğu için pik seviyesine 3 gün sonra ulaştığı için bu durumu yapıyor bende 3. Gün rahatsızlandım.

@Hanlı,
Evet bende öğlene kadar uyuyorum

Üst Alt