Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastasıyım. Konuşacak sohbet edecek arkadaşım yok!?

işe gir iş arkadaşların olur onlarla zaman geçirmek zevkli olur

Psikolojik rahatsızlığın var diye senden uzak duran insanlardan zaten bir cacık olmaz hayırda gelmez uzak durmaları daha hayırlı .

@sokr@t,

peki şöyle olursa: misal seni tanımıyordur , sadece genel bir önyargısı vardır. Ve seni tanıdıktan epey süre sonra seni ve hastalığını normal kabul edip seninle arkadaşlığını bitirmek istemedi. Mesela baştan sen ona söylemiş olsaydın belki baştan tanımlı o genel önyargısı nedeni ile uzaklaşıp gidecekti.

hoş. kimseye ihtiyacım yok çok şükür. öyle bir takıntım da yok ama arkadaşlık kurmak isteyen hatta belki bunu eş boyutunda düşünmek isteyen ve hayal eden vardır diye yazdım.

bazı bilgiler: ben bence çok sosyal bir karaktere sahibim. ilk yorumumda söylediklerim bununla çelişmez yani böyle bir tezat yok. Elhamdulillah halimden çok memnunum. bende kendi fikrimi paylaştım yani.

@kar&yağmur, yeni tanıştığın biriyse zaten ilk etapta hastalığından bahsetmemen daha iyi dediğin gibi önyargısı olabilir uzaklaşabilir.
Zamanla kendin söylersin ya da bir şekilde öğrenir seni tanıdığı halde sırf bu yüzden hala daha uzaklaşıyorsa da byy byy demek gerekir.
Yok mu sanki akraba olsun arkadaş olsun sırf hastalığı öğrenildikten sonra aramayı sormayı kesenler sanki çok lazımlar uzak dursunlar .

arkadaş sayım son 3 yıla göre yarı yarıya azaldı

Üst Alt