Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz ile gelen aşırı huzursuzluk ve endişe ile baş etmek..?

masaüstü
Usta bazı yönden o kadar benziyoruz ki yalnız değilmişim. Bende yağmuru emir geldi olarak algılıyodum. dünyada tek ben yaşıyodum kalan herkes cindi... Zaten bizim psikoza girmemizde yaşantımızın çok büyük etkisi var. Aslında gerçekten birileri ufakta olsa arkamızdan konuşsa bizde bunu hissetsek daha sonra olmayan şeyleride var olarak görüyoruz ve psikoza giriyoruz. gerçekten bana bu kdr benzeyen birini görmek hoş oldu. Şuan psikozda değilim tamamen çıktım hiç ilaç kullanmazdım kullandm iyi geldi senin gibi cevapları buldum. Şuan anksiyete yaşıyorum inan psikoz da bile aklıma gelmiycek kadar intihar düşüncem var. haftanın 3-4 günü iyiyim 2-3 günü kötüyüm. psikozdayken çalışmam mümkün değildi şuan mümkün. çalışmak bana biraz daha iyi gelebilir.

Son düzenleme:
@geçmişim bedeli benim de en büyük sorunum genelde şu duygularımın aklımın mantığımın önüne geçebilmesi durumu mesela birine karşı öfkeli isem kafaya o kadar çok takıyorum ki takıntı haline geliyor bu düşünce ben de herifi görmeyeli 3-5 sene olmuş benim hala aklıma geliyor sinir oluyorum o şahsa karşı duyduğum öfke takıntı yapmam sebebi ile kin duygusuna dönüşüyor diğer duygularımda da akıl mantık bazen devreden çıkıyor nedir bunlar korku ,hırs ,aşk (saplantı ) hepsini yaşadım gerçekten sağlıklı doğru düşünemez karar veremez oluyorum bu yüzden çoğu zaman .:(

sokrates sen takıntıyı son levelde yaşıyosun anladığım kadarıyla. dışardan herkesin hayatı kolay geliyo birbirine ama seninde zorluğun vardır tabi.. bende geçmişi çok takıyorum nickimdende anlaşılacağı üzere..

geçmişin bedeli yanlışlıkla geçmişim bedeli oldu herhalde ya neyse ...:D

sokrates aynen o niye oldu bende anlamadım türkçem çok düzgündür yazarkende dikkat ederim ama öyle olmuş :D

aşırı takıntıya bağladığım zaman ''bir gün öleceğiz ve her şey bitecek''telkini ben de çok işe yarıyor tavsiye ederim:))

deathless kesinlikle ölüm çok güzel birşey sonsuzluğun yanında nedir ki bi ömür . en kötü hayat heralde esir olup işkence ve tecavüze maruz kalmaktır. o insan bile birgün ölücek iyisiyle kötüsüyle sayfa kapanıcak.. daha sonrasında hayat var mı yok mu bilemiyoruz aslında bir yaratıcı olmadan bunların varolması ne kadar saçma gelsede cennet ve cehennem saçma geliyor. bir elinde çiçek olanın diğer elinde silah olmamalı .. inanmadığım halde geceleri tv de dini kanallara bırakıp uyuyorum umudum var ama cennet cehenneme pek yok.

2008 den beri hastalıkla mücadele ediyoruz hiç birşey mutluluk vermiyor

Yusufbb günümüzde kimse mutlu değil ki zaten istisnalar kaideyi bozmaz ancak ben çok zenginlerin bile çok mutlu olduğuna inanmıyorum git en lüks tatili yap ne yaparsan yap gezmesi tozması seksi bilmem nesi bir süre sonrası boşluk o kadar .:p

Üst Alt