Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz olduğumu öğrendim..?

Rexy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim gibi olan var mı? Şiddetli bir enfeksiyon geçirdim ve ardından sanrılarım hezeyanlarım başladı takip edildiğimi düşündüm hacklendiğimi düşündüm. Yoğun ilaç hastane ve iğneler bende kilo yaptı. Benim gibi olanlar var mı? Siz neler yaşadınız?

Ben 100 mg aylık xeplion 10 mg abilify kullanıyorum. Ondan önce rexapin kullanıyordum mahvetti beni 20 kilo aldım bıraktım ilaçlardan bıktım

Geçmiş olsun. Geçmişinde psikiyatrik rahatsızlık yoksa sadece enfeksiyona bağlı psikoz geçicidir. İlaçlarınızı ihmal etmeyin.

@Rexy, hastahanede falan kaldın mı? Bu düşüncelerin gerçek olmadığının farkında değil miydin?

Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Rexy
Rexapin bende de çok aşırı kilo yapmıştı. Maalesef yediğimize içtiğimize dikkat etmek gerekiyor ilaç kullanırken ama çoğu insan için bu zor, hakeza benim için de. Diğer dediğiniz abilifyi ben de kullanıyorum 20 mg abizol olarak. Etken madde aynı diye biliyorum. Herkese sağlık diliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Rexy
Herkese teşekkürler sadece benim gibi olanlar da var mı diye merak ediyordum. Doktorum geçici olmadığını söyledi.

@Rexy, bu düşünceler bir süre sonra geçmeli hacklenmediğini vs farkedince doktorun neden geçici olmadığını söylüyor

Üst Alt