Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar forma girdim ve saatlerce konulara baktım okudum herkese geçmiş olsun diyorum konuya gelirsek kardeşime madde sonrası psikoz teşhisi konuldu ama tek görüşmede konuldu yaklasık 8 9 ay önce bıraktı maddeyi 4 5 ay da kullanmış bırakmadan önce neyse 31 eylül yani 1 ay önce sanrıları paronayaları bir anda başladı yani biz öyle düşünüyoruz işte beni istiyorlar motorlar arabalar benim için geçiyor tehlike gercek komplo kurdular gibi bir sürü şey söylüyordu ilk devlet hastanesine götürdük orda olaxxin 2 mg verdiler sonra 17. Dozda intihar girişimine basvurdu 2 gece yoğun bakımda yattıktan sonra ruh sağlıgı hastanesine götürdük dediğim teşhisi orda koydular doktor yatış verdi ama kardeşim reddetti gerçeklikten kopmuş durumda paraonoyası var cok korkuyor ve sanrıları var doktor rileptid 2mg gyrex 50mg ve misol 50mg kullanıyor şu an 7. Dozda ve halsizlik düşünemiyorum diyor e tabi sanrıları da devam ediyor gerçeklikten kopma durumu cok korkutuyor varmıdır böyle yaşayan bu durumları desteğinize ihtiyacım var bu durum bizi mahvetti
Kardeşim 20 yaşında üniversiteyi kazanmıştı bu sene tam gidicekken böyle durumla karşılastık bugun de tüm dünya beni istiyor vs dedi psikoz atağı cok sürüyor mu ilaçlarla nasıl düzelicek hiç bişmiyorum
Kardeşim 20 yaşında üniversiteyi kazanmıştı bu sene tam gidicekken böyle durumla karşılastık bugun de tüm dünya beni istiyor vs dedi psikoz atağı cok sürüyor mu ilaçlarla nasıl düzelicek hiç bişmiyorum