Ben direkman Ateizm ile başladım olaya hatta kimlikten din ibaresini sildirdim henüz kaldırılmamışken kimliklerden.Ama bir karış yol alamadım bilakis geriye doğru gittim ve meğer hastalığım nuksetmiş o zamanlar farkına varmamışım.Şuan dindar değilim ama isyan da etmiyorum inancın aşırısı da kötü azı da.Geçen gün yine bir kaç tesadüf uyarana denk geldim saçmalama dedim kendime ve yoluma devam ettim.Pratik hayatta başarısızlık üzerine başarısızlık yaşamışım sorularıma yanıt bulamayınca haliyle kendim bir açıklama getirmeye başladım.Bu da bir hastalık belirtisi.Sözün özü şu prefrontal lob yani düşündüğümüz,öğrendiğimiz,karar aldığımız beyin bölgesi kullanmaya kullanmaya zayıflıyor ve hastalıklara karşı kırılganlaşıyor.Ben ortaokuldan beri ders çalışmazdım bunun zararlarını görüyorum şuanda sinir sistemim gelişmedi ve beynimin ön lobu verimli çalışmıyor.O yüzden psikiyatrik hastalar mümkünse yeni bir dil öğrensin ve hobi edinsin çok faydasını görecektir.Şimdi söyleyince saçmaladığımı ya da basmakalıp konuştuğumu düşünenler olacak ve işin kolayını seçecek delirmeyi tercih edecek.Çünkü,iş-uğraş zaman,enerji,motivasyon ve konsantrasyon gerektirecek.Bunu ders çalışırken anlıyorum.Sınavı EKPSS'den atanırsam hayatla ve kendimle barışacam çünkü,çölümde çiçek açmış olacak.