Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz veya şizofreni olup spor yapan var mı?

Yok yapmıyorum bir ara spor yaptım bi daha o ilham o güç gelmedi

hastalığın ilk günlerinde egzersiz yapıyordum

Akıl sağlığı yerinde olan insanların da çoğu spor yapmaz. Herkes üşenir, isteksiz olur. Belki de hastalıktan değildir yapmamanız. İnsan oğlu tembelliğe düşkün... Bence isterseniz yaparsınız.

Psikoz değilim, atipik otistiğim. Ama son birkaç aydır spor salonunda düzenli vücut geliştirme yapıyorum. İlk zamanlar et kesti ama zamanla psikolojime de çok faydasını gördüm.

Yapmıyorum spor
Evden çıkmak bile zor geliyor

Bipolarla spor yapıyorum spor salonunda

@Tenê,

Ben çok disiplinliyim bipolar olarak 🤍

Yapmıyorum zaten istesem de yapamıyorum o ağırlıklar kalkmıyor zor geliyor. Biraz göbeğim var zaten şizofrenilerin çoğu göbekli galiba

@sokr@t, çok harika değil mi? Bu kafayı madde kullanmadan yaşamak 😂beyinde salgılanan hormonlarla ilgili heralde,serotonin falandır ..

Bazen hastalık lütuf diyorum,bazen de lanet🥴...

10 senedir halı saha maçı da yapmıyorum lisede ve uni ilk zamanları çok yapardık

Tedaviye başlamadan önce çok yavaş barfiks çekerdim zevk ala ala. Ortalama 1 saat hafif tempoda koşardım. İp atlarken ipi göremezsin. 22 kilo almışım. Eski günleri özlüyorum.
Eski performansımı tekrar kazanabilir miyim ki kendimi spora versem başarabilir miyim?

Klozapin kullanıyorum 800mg, ve bodybuildin yapıyorum, tek eksisi; ağırlığı bastıktan sonra ayağa kalkınca ortostatik hipotansiyon biraz daha ağır oluyor.

Üst Alt