Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pskiyatri doktorunun ilaç raporuma yazdığı Unipolar Depresyon ne anlama geliyor?

Engelli raporu lazım sana aslında hiçbir şeyin yok böyle mi anlamalıyız ?

Evet, hiç bir şeyim yok. Sadece 2014 yılından bu yana tedavi görüyorum. Daha önce atak geçirip ortalığı kırıp döktüm. Kırdığım cam parçası ile öz abimi yaraladım. Sonrasında mahkemeye çıktım, serbest bırakıldım. Adli vaka olarak pskiyatriye götürülüp pskiyatri doktorunun isteği üzerine hastaneye yatırıldım. Amacım engelli raporu almak. Öylesine gidiyorum zaten doktora 2014 yılından beri. Bunlar hep can sıkıntısı 😊 ha birde bir kaç defa bileklerimi kesip intihara teşebbüs ettim. Öfke nöbeti geçirince kendime vurmalarımı, saçlarımı kesmelerimi saymıyorum.

Engelli raporu lazım sana aslında hiçbir şeyin yok böyle mi anlamalıyız ?

İlaçlarınız neydi özlem hanım.

Paxera 40 MG
Oryva 15 MG
Serex 25 MG

Bu yazdıkların doğrudur depresyon bunalım durumlarında olabilir zaten eski erkek arkadaşını takıntı yapmıştın aynı şeyleri yazmaya gerek yok seni umursamaması sinirlerini bozmuş bu yüzden de bunalıma hatta depresyona girmiş olabilirsin ancak bir gün kendini avukat sanman bir gün siyasetçi bir gün iş kadını bir gün başka bir şey neyse ney üzerinde çokta iyi çalışılmamış kendini bipolar hastası gibi göstermek için uydurduğun şeyler bence açtığın konularda zaten kendin demişsin 20 oran bana yetmiyor doktor bu kadar veriyor diye iyi niyetli yaklaştık diye de aptal yerine koyma git doktora anlat belki inanır istediğin oranı da verir

sokrates
Kardeşim ben oranı senden almayacağım. Oran veren doktor değilsin. Burası sağlık kurulu değil. Ben burada niye özelimi anlatayım. Biraz mantıklı düşün öyle yorum yap. Ayrıca yaşadığım olayın erkek arkadaşım ile alakası yok o olaylar başka sebeplerden oldu. Kendimi bipolar göstermek gibi bir niyetim yok. Sana kendimi değil bipolar şizofren göstersem ne olur sen bana oran mı veriyorsun. Deli misin nesin ya. Profiline biraz baktım şizofreniymişsin. Bu yazdıklarını şizofren olmana veriyorum. Kaybol şimdi

Aynı doktora gidiyorsanız ilk tanı ne ise onun üzerinden işlem yapılıyordur,
Yeni bir sayfa açmaya üşeniyorlar,

Unipolar depresyon'da diğer adı majör depresyon, Sürekli bir çöküntü hali,karamsarlık zevk almama mutsuzluk mutsuz olma baskındır,enerjik ve özgüven olası değil .

Yukarıda anlattıklarınız mani atağı gibi görünüyor,ama tam olarak manik yada hipomanik doktorun karar verir, ileride mutlaka bipolar bozukluk tanısı alırsınız.

Şikayetlerinizi olduğu gibi anlatın ki doğru tanı ve doğru tedavi uygulansın...
ÖzlemMimaroglu

OğuzHan112

Teşekkürler hocam yorumunuz için. Doktoruma içimi rahat dökemiyorum nedendir bilmiyorum ama bir sorunum olunca hep bir kısmını anlatıyorum veya tamamını utanarak anlatıyorum. Rezil olacağımı düşünüyorum kendi içimde. Bundan sonra ki süreçte herşeyi olduğu gibi anlatmaya çalışıcam cesaretimi toplayıp.

Üst Alt