Merhaba arkadaşlar rahmetli babamın bağkur emekli maaşını alabilmem için hangi belgeler gereklidir
M melikfrt Yeni Üye Üyelik 24 Kas 2022 Konular 8 Mesajlar 24 Reaksiyonlar 1 Salı saat 13:18'de #1 Merhaba arkadaşlar rahmetli babamın bağkur emekli maaşını alabilmem için hangi belgeler gereklidir
G güllerin efendisi Üye Üyelik 8 Ağu 2016 Konular 0 Mesajlar 246 Reaksiyonlar 48 Salı saat 14:09'de #2 @melikfrt, Annen alabilir diye biliyorum
A Ahmet T Aktif Üye Üyelik 29 May 2017 Konular 79 Mesajlar 3,468 Reaksiyonlar 398 Salı saat 14:17'de #3 özürlü rapor olursa belki de alabilirsin babam demişti ben öldüğümde benim maaşın bir kısmını alabilsin demişti
özürlü rapor olursa belki de alabilirsin babam demişti ben öldüğümde benim maaşın bir kısmını alabilsin demişti
G güllerin efendisi Üye Üyelik 8 Ağu 2016 Konular 0 Mesajlar 246 Reaksiyonlar 48 Salı saat 14:48'de #4 @Ahmet T, Babasının maaşını bi bayan şu şekilde alır bekar yada dul ve olacak öyle alabilir erkek ise 18 yaşını doldurmadıysa ancak o zaman alır diye biliyorum
@Ahmet T, Babasının maaşını bi bayan şu şekilde alır bekar yada dul ve olacak öyle alabilir erkek ise 18 yaşını doldurmadıysa ancak o zaman alır diye biliyorum