Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ramazan bayramında resmi tatil 9 gün mü?

yaprak1981

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba ramazam bayramında resmi tatil 9 gün mü?

Yayınlanmış bir genelge yok şuan itibari ile 3 gün ama ilerleyen günlerde genelge çıkar ise belli olacak

Genelge çıkmazsa 1 gün izin alıp 9 güne kendiniz çıkarırsınız olur, biter.

1 gün izin alırsınız diyorsunuz ne kadar kolay söylemesi...
şef olanların vay haline hangi memuruna izin versin..kendi dahil herkes izin istiyorsa :D

Nasıl 1 gün arkadaşlar,Pazartesi Arefe yarım gün,Cuma günüde tam gün çalışılacak 1 gün izin almak ile nasıl 9 gün tatil oluyor. Bu arada şeflere Allah sabır versin..

tabiii tabii son 3 güne kadar beklencek..
genelge yoksa ortada...
vayy halimize :D

inşallah arkadaşlar genelge de 9 gün derler yaaaaaa.hayırlısı olsun.

Evet evet 9 gün olacak her kes gibi bende öyle tahmin ediyorum. Arkasında bir 15 günde senelik izin alırım allahhhhh yaşadım bee.

9 gün tatil olsa bile, her serviste bir kişi mecburen kalacak..normaller varken engellilere sen kal diyen olursa hiç yakışık olmaz..

bu iş engelliye engelsize bakmaz, en çaylak kimse onun kalacağı kesin..

inşallah 9 gün olur da biz lerde ona göre planlar yaptık .

ben biletleri gideğim yere ayırttım artık 9 olur 8 olur bilmem ben gidecem sonuçta eğer 9 günde kısa olursa eşim izin kulanacak kalan günde olmazsa gidecez kısmetse işallah bi aksilik olmaz

bende 9 günü bekleyenlerdenim ....ama hala ses seda yok....valla benim memurlarım beklesinler,hepsinin ailesi burada ben yolum uzak malum :D şaka bir yana, kim çömezse o kalıyor neticede, idari izinde ....:)

9 gün olsun da azcık yatalım bea :) pehhh...
Bu arada geçen yıl bugün kazanmışız memurluğu (Facebook söledi) :b

hadi hayırlıısı artık herkes planlar yapmışş umarım tatilimiz umduğumuz gibi gecer.

Bayram tatili 9 gün olacak. Bu konuda Bakanlar Kurulu kararı açıklandı.

"Hükümet Sözcüsü, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kamu çalışanlarının 29 Ağustos pazartesi günü yarım gün ve 2 Eylül Cuma günü tam gün idari izinli sayılacağını söyledi.

Bakan Arınç, Başbakanlık Yeni Bina'da yapılan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, kamuoyunun bayram tatilini merak ettiğini belirterek, bu çerçevede kamu çalışanlarının 29 Ağustos pazartesi günü yarım gün ve 2 Eylül Cuma günü tam gün idari izinli sayılacağını söyledi.

Arınç ayrıca bayramda otoyol ve köprülerin ücretsiz olacağını söyledi."

Hürriyet

NOT: Haber henüz yeni. Bakanlar Kurulu kararına ulaşamadım. Ama karara gerek yok, sonuçta hükümet sözcüsü açıkladı:)

eee pazartesi ve cuma kim kalsın yarın kura çekelim bakalım :D hangi şanssız kalcak ...

svedrif;
Şeflerin kalacağı kesin ....:)

öhömm :) bayram temizliği tatlısı hizmeti vss derken aaa yazık yorulcam yokmu şefinizin yerine gönüllü bir bey :D

Nihayet mutlu son bayram tatili 9 gün

Bülent arınç açıkladı

Bu tatilleri birleştirmenin mantığı nedir anlamak zor. Bari bayram tatilini "bulunduğu haftanın tamamı tatildir" diye yasalaştıralım da olsun bitsin.

Memurlar 9 gün tatil yapıyor... Özel sektör 3 gün. Memur tatil yapınca özel sektörün de hayatı felce uğruyor. Bayram haftalarını toptan tatil ilan etsinler de hep birlikte tatil yapalım. Nasıl olsa ülkenin çalışmaya fazla gereksinimi yok.

bayram tatilin 9 gün olması cok güzel oldu.herkes ona göre paln yapar.

metebe arkadaş bu resmi tatil dahil ki idari izinli tatil ..
özel sektör 3 gün çalışıosa kamuda 3.buçuk gün çalışacak.. arada pek bir fark yok..
ve kamudakiler neden seviniosunuz bilmiyorum.. resmi tatil olunca sevinin.. bakalım kimler kalacak tatil yok deyip çalışmaya.. :)

Ne kamudayım ne de özel sektörde. :) Ben ne yapacağım acaba? :cool:

bu işler böyle devlet personeli olsak 9 gün yatardık şimdi :)
neyse kamudaki arkadaşlara şimdiden hayırlı bayramlar tatile gidenlere ise iyi tatiller...
hava durumuna göre kamudaki engellilere izin veren devlet özel sektördeki özürlüleri neden düşünmez :)
vardır bir bildiği der düşünür giderim....

Bizim sıkıntımız tatile gidiş ve dönüşlerde araç kullanlar dikkat olsun yeter çünki tatil oldun mu gidiş ve dönüşlerde coğu ailenin canı yanıyor işallah bu bayram kaza haberi duymayız ayrıa burdaki arkadaşlar araç kullanlar varsa cok dikkatli olsunlar herkeze iyi tatiller şimdiden

Evet 9 gün tatil.. ben idari izine kalmıyacam.. Sahiden çaylakları bırakırlar şef, mef hak getire.. Şefler ancak bırakacak memur bulamazsa kalırlar.. Ümit ederim ki engellileri ve bayan memurları bırakmaya çalışmasınlar..( bayanların bayram temizliği falan işi olur tabii)

Üst Alt