Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ramazan bayramında resmi tatil 9 gün mü?

Sadece kamuya ama :(

Resmi değil de idari tatil deniyor sanırım buna. :confused:

evet idari tatil oluyor özel sektör için, çalışılmıyor ama yıllık izinlerden düşülüyor :)

bugün sabah trt fm radyosunda haberlerde söylediler
ramazan bayramı 9 gündür dediler .
kamuda idari izin ne?
resmi değilmi bu yaa? yani kamu kurumunda çalışanlar 9 gün tatil olması gerekmiyormu?

Kamu tatilde Yasemin. :) Özel sektör ve türevleri değil maalesef. :) Ben çalışacağım mesela. Gerçi şimdilik. :eek:

ya mesaiye kalıyolar normal gelenler benim fazla parada gözüm yok kalmak istemiyorum yeniyim de bankada ama bende sadece birinci günü çalşmıcam diğer günler çalışıcam bu ne biçim iş arkadaş.kamu bankası bi de memurlara 9 gün tatil ama nie biz faydalanamıyoruz.

svedrif;
Şeflerin kalacağı kesin ....:)
ilker sen ne diyosun bakayım..bizim bölümde:) memurlar kalıyor şefler değil...kim çömezse o kalıcak:)

bugün sabah trt fm radyosunda haberlerde söylediler
ramazan bayramı 9 gündür dediler .
kamuda idari izin ne?
resmi değilmi bu yaa? yani kamu kurumunda çalışanlar 9 gün tatil olması gerekmiyormu?

idari izin demek, bölümde en az bir kişinin pazartesi yarım gün, cumada tam gün olmak üzere bulunması demek canım:)

ada...ilker bana laf atıoo çok yufka yürekliyim ya çömez mömöz dinlemez firdevs dio :D
sen kalcan demek istio yani :D

Abooo şefler birlik oldu? Ben hapı yuttum valla sakın amirlerimi aramayın :) Neme lazım kurumda beni bırakırlar filan var ya tam sinir küpü olurum o zaman..

hahah ona göre adım at yazmadan 2 kere düşün ilker :D ne şefler var bak...

-İdari izinli olduğumuz için gelecekmişiz , :p pehsss

Üst Alt