Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor alırken e-nabızdaki tanılar dikkate alınıyor mu?

petunya

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, 2021 yılı sonunda emeklilik için rapora almaya çalıştım ama venöz yetmezlikten oran vermedikleri için 40 altında kaldı ve emekli olamadım. Belimde uzun yıllardan beri olan fıtık ve kanal darlığı arttığı için bel ağrılarım arttı çok sık tutuluyorum artık çalışmak güçleşiyor.
Daha önce aldığım oranlar polikistik böbrek 20+tansiyon 10+disk daralma+fıtık 7 şeklindeydi.
İlk rapordan bu yana rahatsızlıklarım arttı tansiyon için 10 almıştım mesela e-nabızda tanı olarak çarpıntı var, burdan ek puan alabilirmiyim, Birde belim en büyük sorun yine e nabızda sık sık tutulduğum için ,M51.1 - LUMBAR VE DİĞER İNTERVERTEBRAL DİSK BOZUKLUKLARI, RADİKÜLOPATİ İLE, M77.3 - KALKANEAL SPUR tanıları var. E nabızda yer alan tanıların bir faydası oluyor mu daha önce 7 almıştım bu oranın artması mümkün olurmu tanılarla

Venöz yetmezlikten nasıl 20 alabilirim. Onun tanısı da e nabızda var ama daha önce Dopler olmasına rağmen doplere göre oran vermiyoruz deyip vermemişti doktor bacaklarımda morarma yara yok şişiyor ve ağrı yapıyor.
Tekrar rapor için başvurmak istiyorum ama 40 ı nasıl geçebilirim bu tanılarla geçebilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Üst Alt