8 Mayıs 2012 Güncel:
arkadaşlar ben vergi indirimi için başvurduğum her seferin de raporum düşürüldü şuan hakem hastanesine gitcem ama hakem hastanesine gidenin mahkeme yolu kapanıyormuş doğrumu acaba bilen varsa cevaplasın mahkemeyemi vereyim yoksa hakem hastanesinemi gideyim hangisi benim icin veya benim durumumda olanlar için iyidir teşekürler.
Arkadaşlar vergi indiriminde sürekli raporumu Ankara düşürüyordu ensonunda ilsağlıga dedim hakem hastanesine gönderin diye okmeydanı hastanesine gönderdiler orada yüzde kırk verdi karar kesinleşmiş ve artık itiraz hakkı yoktur diyede yazı vardı
Ankara aynısını okeylemiş
siz de ilsağlık tan hakem hatanesine göndrtin kendinizi ben nekadar vergi indirimi alırım bodroda görünürmü tşkr
arkadaşlar ben vergi indirimi için başvurduğum her seferin de raporum düşürüldü şuan hakem hastanesine gitcem ama hakem hastanesine gidenin mahkeme yolu kapanıyormuş doğrumu acaba bilen varsa cevaplasın mahkemeyemi vereyim yoksa hakem hastanesinemi gideyim hangisi benim icin veya benim durumumda olanlar için iyidir teşekürler.